Ga naar inhoud

Ploman

Member
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Hattem
  • Interesse(s)
    Motorrijden... Vanaf nu rijden in de Z4, mountainbiken, badminton.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ploman's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Nog schitterende styling 103 velgen kunnen kopen. Nu alleen nog de huidige 18" verkopen, nieuwe zomer banden op de velgen en de auto is weer iets mooier
  2. Nou ik ben begonnen.... en al snel vastgelopen. Ik dacht laat ik beginnen met het opzoeken van de kabel die vanuit de kofferbak naar voren moet lopen. Ik dacht dat deze altijd aanwezig was, maar ik kan niet vinden. Weet iemand of deze kabel altijd aanwezig is of dat ik de deze kabel ook nog ergens moet opsnorren en dan naar voren moet zien te brengen ( tegenvaller 😞 )
  3. Vandaag bij Procar in Zwolle het Sticky Steering probleem van mijn Z4 laten verhelpen door de centreerring iets te verdraaien. YESSSS nu stuurt ie fijn. Wat een verschil. Verder kan de Z me nu ook in het Nederlands de weg wijzen. Ook prima gedaan in Zwolle. Helemaal blij 🙂
  4. PDC inbouwen Helaas is de 1e eigenaar de optie PDC vergeten aan te vinken :(. Inmiddels heb ik, denk ik, alle onderdelen verzameld om mijn ZZZZ van parkeersensoren (achter) te voorzien. Het enige dat nog ontbreekt is de moed om te beginnen. Ik zit nog met de volgende vragen; kunnen jullie me helpen? hoe / waar kan ik de sensoren het best laten spuiten (ze zijn nieuw via Ebay gekocht en volgens de verkoper overspuitbaar) voor het voren van de gaten in de bumper, eerste voorboren met een klein boortje van binnen naar buiten en dan met een gatenboor (18mm) van buiten naar binnen? coderen; waar kan ik dat het beste laten doen of met welke software kan ik dat zelf worden de parkeersensoren (of eigenlijk de afstand tot de obstakels) in het navigatie systeem (professional, met zo'n op klap scherm) weergegeven of komen er alleen piepjes heeft iemand ook sensoren aan de voorkant ingebouwd (niet die kentekenplaathouder)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.