Ga naar inhoud

Boris

Member
  • Items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Boris won de laatste dag op 26 juli 2019

Boris had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Almelo

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Boris's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

7

Reputatie

  1. Je hebt de Carly adapter nodig, die kost 4 of 5 tientjes meen ik, en een abonnement dat jaarlijks iets van 6 tientjes kost. Als je bent uitgecodeerd, raak je die adapter op MP in no time wel weer kwijt.
  2. Toch heeft mijn E85 na het coderen dit comfort-richtingaangeven, zonder aanvullende module.
  3. Ik heb de Carly app wel en dit is inderdaad te coderen. Samen met bijvoorbeeld comfort-richtingaanwijzer (1 tikje = 3 keer klikken) en elektrische ramen die ook gewoon dicht gaan als je de deur opent tijdens het sluiten van het raam. Ook heb ik ingesteld dat de koplampsproeiers maar 1 x in de 10 wasbeurten mee moeten doen (helaas begint die teller weer op 0 als je de motor uitzet, maar toch). Als je een keer in Twente bent, wil ik dit best bij je coderen.
  4. Vrijdagavond nieuwe Michelin Pilot Sports 4 op de vooras laten monteren. Wat een banden, echt top. Een wereld van verschil met de Hankooks die erop zaten. Zelfs de spoorvorming, waar ik behoorlijk last van had, is volledig verdwenen.
  5. Dit weekend heb ik met Carly deze 3 keer klikken-feature aangezet in mijn Z4. Bij m'n F31 kun je met Carly heel veel coderen, bij de E85 zijn die opties wat minder maar dit was wel een geinige. Als je een keer in Twente bent, mag je best langskomen om een poging te wagen met jouw auto.
  6. Waar staat dit getal bij jullie ongeveer op? Na een weekendje Eifel is mijn gemiddelde benzineverbruik behoorlijk gedaald, staat nu op 8.5 l/100 km. Eifel op en neer was 1 op 12,5. Lange afstanden lopen ze best zuinig. Ook 0 olieverbruik terwijl dat bij kortere stukjes wel ietsjes aan de orde is (ook niet veel trouwens, maar toch).
  7. Boris

    Airbaglampje brandt

    De creator c110+. Kan niet alleen uitlezen maar ook resetten.
  8. Boris

    Airbaglampje brandt

    Foutcode is 93A8 driver's airbag stage 1. Nu is het stuur er uit geweest (en de accu los) toen het opnieuw bekleed is. Goede kans dat dat het is/was. Code gewist, lampje is uit, nu maar eens in de gaten houden. Wel leuk, zon'n scanner tijdens het rijden (olietemperatuur, olieniveau etc etc).
  9. Boris

    Airbaglampje brandt

    Airbaglampje brandt Sinds vanochtend brandt het airbaglampje van mijn E85. Ik heb al een OBD2-scanner besteld om morgen even de codes te kunnen uitlezen. Heb ook al wat gezocht op mogelijke oorzaken, maar is er een afvinklijstje wat bij een brandend lampje afgewerkt zou kunnen worden? Mogelijk maar eens beginnen met het schoonmaken van de connectors van de sensor onder de bijrijdersstoel?
  10. Even boodschapje gedaan. En bij een F31 328i wezen kijken.
  11. Ik was 275 euro kwijt inclusief gebruik van een leenstuur en garantie. Volledig nappa leer en met de originele dikte, vorm en naden.
  12. Bij CM Customs in Enschede. Schijnt al veel Z4-eigenaren te hebben verblijd met vers beklede stuurtjes.
  13. Tevens het stuur opnieuw laten bekleden en van gele stiksels laten voorzien. Past mooi bij het geel/zwarte Individual interieur.
  14. Dit weekend het raamrubber van de Z4 vervangen. Het brokkelde aan de bovenkant af. Nieuw rubber bij de Bmw dealer besteld, kosten 32 euro. Vervolgens het oude rubber verwijderd (dat gaat simpel), de boel goed gereinigd en toen het nieuwe rubber erin ‘geschoven’. Eenvoudig en goedkoop klusje waar de boel goed van opfrist.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.