Ga naar inhoud

ChristiaanV

Member
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMZ Z3 1.9 ‘96
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zwolle
  • Interesse(s)
    BMW Z3 Van alles, breed geïnformeerd en ontwikkeld. Carriere in ICT en Telco.

Recente bezoekers van dit profiel

381 profielweergaven

ChristiaanV's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. De site is in elk geval slecht bereikbaar helaas. Ik denk dat er sprake is van een certificaat probleem. Wel jammer, want het is namelijk een lexicon voor je Z3. Veel info/howto staat ook hier https://www.yumpu.com/user/adkusters.hobby.site.com
  2. Zo ook in een PB gemeld, helaas moet ik me afmelden ivm andere verplichtingen die dag. Maak er een leuke dag van. Christiaan.
  3. Nee hoor, stinkt aan alle kanten. Lekker laten lopen.
  4. Ondanks dat het een oud topic is, heb ik een vraag. Ik heb het keramische plaatje van de vlotter vervangen en de pomp teruggeplaatst. Lag in de weergave is verholpen, maar de meter blijft nog heel lang op 1 staan, alvorens te zakken. Is er een gemarkeerde positie waarop de pomp in de tank moet worden gehangen? ik heb het idee dat mijn pomp met vlotter iets gedraaid zit, waardoor de vlotter eigenlijk veel te hoog zit in relatie tot het brandstofniveau. vast dank.
  5. Daar sluit ik mij bij aan! Bedankt Rob (en Richelle). Guido, nou meer dan bedankt hoor voor de lift, de goede zorg en de gezelligheid. It's not easy being green, but I manage!
  6. Ik heb alleen Google Maps op mijn Samsung S8. De route staat netjes geïmporteerd in MyMaps, hoe kan ik hem gebruiken op mijn smartphone morgen? Of kan ik gewoon achter iemand aan rijden morgen? 😉
  7. Is de file er al? Ben wel benieuwd, maar ook morgen redelijk druk programma. als kan wil ik er vanavond even naar kijken....
  8. Ik zou ook graag een 2 sets willen bestellen. 1 voor een losse pomp/vlotter die ik nog heb liggen, en 1 voor de brandstofpomp die ik nu in mijn Zzz heb zitten. Heb je ze nog?
  9. Ik heb geen Carly, maar gebruik Bimmercode. Ik weet dat Bimmercode een Betatest doet met Exx gebaseerde platformen. Tis natuurlijk altijd het proberen waard.
  10. Kan ik nog mee? Wie van de organisatie stuurt me even een dm via Facebook hierover? Kunnen jullie mijn vers gepoetste en gepolijste Zzz zien! Ik kom in elk geval alleen, mss een +1. Leuk man.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.