Ga naar inhoud

RobW

Member
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Ridderkerk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

RobW's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Hoi Maurits, bedankt voor je reactie. Ik denk dat je gelijk hebt. Het ligt zeervwaarschijnlijk aan de kabel die vanuit de radio naar het dashboardkastje gaat. Ik heb vanmiddag de radio er uitgehaald en die kabel eens goed geinspecteerd. Die is niet van fabriekswege en is al eerder gerepareerd. Ik denk een kabelbreuk gevonden te hebben en hersteld. Hij lijkt het nu te doen maar moch dit niet zo zijn weet ik nu wat ik moet vervangen. Nogmaals bedankt voor je reactie.
  2. Aux aansluiting niet stabiel Sinds 2018 ben ik de trotse bezitter van een ZZZZ. Geen klachten op 1 klein dingetje na. Het geluid via aux. In het dashboardkastje ligt een auxkabel (female) waar je een telefoon op kan aansluiten middels een auxkabel (male male). Werkt perfect. Tot je over een hobbel rijdt. Dan veranderd het geluid in een blikken variant. Vaak kan je weer herstellen door kabeltje eruit erin maar je begrijpt…met een weg met veel hobbels ben je dit zo zat. Ik heb de radio al een keer er uit gehad en gekeken of er achterin iets los zat maar dit leek niet het geval. Nu kan ik natuurlijk alle kabels aan vervangen maar ik vroeg me af of dit probleem vaker voor komt of er misschien iemand is die het verholpen heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.