Ga naar inhoud

Rewij

Member
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3
  • Geslacht
    Male

Recente bezoekers van dit profiel

924 profielweergaven

Rewij's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Super bedankt ; Ik kan binnenkort weer aan de gang.
  2. Hallo allemaal; Ik ben op zoek naar de gebruiksaanwijzing van het orginele BMW impregneermiddel voor een stoffen cabrio kap. Ik heb nog een halve verpakking staan maar de papieren handleiding is er niet meer bij. Wie o wie kan de handleiding even scannen en doorsturen. Anders wie kan mij zeggen of ik na impregnatie moet spoelen of moet laten drogen. ?? Alvast bedankt voor de hulp.
  3. Scheelde ongeveer 500 Euro voor zelfde dekking.....
  4. Hallo allemaal, heeft er iemand ervaring met de verzekeraar Cabrio Direct /NAVK. Deze mensen bieden voor zeer scherpe tarieven All Risk aan. Het scheelt soms wel honderden Euro's per jaar. Wat is jullie ervaring???
  5. Sander : wil je even in je PB kijken??
  6. Halo Sandere39 ; Ik heb nog geen birdview lijkt me wel wat?? ,maar kan dat gewoon in het bestaande systeem of moet er van alles aangepast worden. Flitspalen heb ik niet nodig in het navi systeem. Ik rij regelmatig in Oostenrijk en Zwitserland en met flitspaal meldingen op je navi kan je behoorlijke boetes krijgen. Als het een kwestie is van DVD in de driver steken en het werkt heb ik interesse. Wat wil je voor die DVD hebben dan ??? Alvast bedankt voor je reactie . Groet Rewij
  7. Ik heb wat vraagjes: ben in bezit van Z4 met Navi systeem Prof. De DVD is wat ouder aan het worden en ik wil graag een update aanschaffen. Op marktplaats worden diverse DVD aangeboden. Heeft iemand hier ervaring mee??? De wagen is van 2003 , is het dan een MK 4 systeem of iets anders?? Hoe te testen of te zien??? Alvast bedankt voor jullie hulp .
  8. Ik heb een vraag; dit jaar gaan we met de Z4 naar Italie (Dolemieten) op vakantie. We gaan daar op een plaats logeren aan ,het eind van de wereld zo'n beetje, waar de auto gewoon buiten moet overnachten. Het probleen is dat ik vernomen heb dat er Steen Marters rondlopen, die het voorzien kunnen hebben op de bedrading van je wagen (onder de motorkap schijnen grote schade aan te kunnen richten) . Nu zijn er in de handel hogetonen apparaten te koop die deze beesten op afstand moeten houden. Wie heeft er ervaring met dit soort apparaten??? Wat is slim om aan te schaffen. Alvast bedankt voor de reactie's.
  9. Rewij

    Rammelende deuren

    Wie kan mij helpen???? Als ik de deuren van onze Z4 sluit , rammelen ze enorm (Blikkerig) . Het is nog erger als de ramen volledig naar beneden zijn. Dit blikkerige geluid moet toch te verminderen zijn?? Wie weet hoe???
  10. Ik zou graag een kaarten netje aan de bijrijders zijde van een Z 4 monteren. Kan dit zomaar, of loopt er nog ergens bedrading waarvoor je uit moet kijken. Alvast bedankt voor jullie reactie's
  11. Is het mogelijk om gewone banden op een Z4 te gebruiken ipv Run flat banden. Met de 255 banden op de achterwielen ben je namelijk zeer beperkt in de keuze, heb ik gemerkt. Wat zijn de nadelen en de voordelen van gewone banden.,heb je meer comfort of merk je dat niet echt
  12. Hallo Thomas; buiten je dilemma wel of geen Airco denk ik dat je over het algemeen eens goed na moet denken over zo'n wagen uit je aangegeven advertentie. Geen airco geeft in het buitenlandtijdens vakantie niet de mogelijkheid bij extreme zonneschijn en warmte de boel dicht te doen en gewoon verder te toeren. Verder zie ik een lelijke deuk in voorscherm en beschadigingen op de bumper . Kost zomaar 1000- 1200 Euro om op te knappen. Verder geen LM velgen,en 160000 km is ook niet niks. Ik bedoel aan te geven als niemand je kan vertellen, het hoe en waarom van deze wagen, zou ik verder zoeken . Er zijn er zoveel te koop ,schade vrij met complete historie ed. Ik kan natuurlijk niet in je portemonee kijken maar overweeg eens naar mijn oude Z3 2.8 te kijken die ingeruild is bij garage Evers in Ederveen. Is welliswaar een 2.8 maar compleet en perfect in orde. Kost ook meer maar is zeker schadevrij en probleemloos , incl airco 95000 km enz. Brandstof verbruik 1;11 bij normaal gebruik.
  13. Hallo Salukje ;is toch nog hele rompslomp geweest. Eerst aan de computer en dan oorzaak vinden,ik had heel veel kopieen en andere info over dit probleem, meegezonden naar de garage. Uiteindelijk bleek dat het complete stuurhuis en electronische unit vervangen moest worden. Daarna moest eea aan de computer om weer uitgelezen te worden. Nu lijkt alles inorde te zijn.Onze wagen is bij Ekris in Veenendaal uitgelezen.
  14. :ok: Alles is na drie weken goed gekomen ,Garage Evers te Ederveen heeft het probleem onder garantie verholpen. Auto stuurt heel anders; de spoor vorming, waarvan ik dacht dat het kwam door de brede banden, is zogoed als verdwenen. Verder voelt de auto stabieler
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.