Ga naar inhoud

Drew

Member
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Drew won de laatste dag op 23 december 2018

Drew had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zuid-Oost Friesland
  • Interesse(s)
    BMW Z3, Honda ST1300 Pan European

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Drew's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Let wel op ! Als op je kentekenkaart geen gewichten staan vermeld dan mag je dus geen aanhanger of caravan trekken ! Zoek dit dus eerst goed uit om teleurstellingen te voorkomen.
  2. #Jan-Willem inderdaad zijn de geleiders behoorlijk versleten. Aangezien er aan het mechanisme gelast is denk ik dat het toch beter is om op zoek te gaan naar een nieuwe inclusief nieuwe geleiders 🙂
  3. Bij mij zakken de ramen ook niet als je de deur open doet. Inmiddels heb ik wel gezien dat de vorige eigenaar een paar puntlassen opnieuw heeft gelast. Deze waren dus waarschijnlijk gescheurd maar dat is opgelost. ik zie dat er ook aan het raammechanisme gelast is en dat de stelbout verdraaid zit waardoor deze dus niet goed tegen de aanslag komt. Een dezer dagen het raammechanisme dus maar eens uitbouwen en kijken wat daar aan gedaan kan worden.
  4. Dat zou niet zo mooi zijn. Ik zal komende dagen de boel dan maar eens uit elkaar halen.
  5. Raammechanisme afstellen Bij mijn Z3 (2001) gaat de zijruit aan de bestuurderszijde te ver omhoog. Nu heb ik al gevonden dat er een stelbout in het mechanisme zit waarmee de hoogte van de ruit afgesteld kan worden. Vanavond heb ik dit geprobeerd. Ik kan de ruit wel op de juste hoogte afstellen maar de motor van de raambediening blijft doordrukken ! Je ziet dan het hele mechanisme en beplating buigen. Dit lijkt mij niet de bedoeling. Aan de passagierzijde gebeurt dit nml niet. Hoort er een schakelaar te zitten op het aanslagpunt die de motor moet stoppen ? Groeten, Andrew
  6. Inmiddels de juiste (gele) schakelaar gekocht en gemonteerd. En het dak gaat electrisch open en dicht 👍 Weer een deel van het project klaar. nu nog een montageplaat vinden waarmee de hydropomp in de kofferbak gemonteerd moet worden. Helaas kan ik hier geen onderdeelnummer van vinden. Iemand een idee wat hier het onderdeelnummer van is (of wie heeft er nog een liggen ?)
  7. Ook enig idee waar de zwarte en de witte stekkers voor zijn ?
  8. Hallo, Ik heb een setje gekocht om het dak van de Z3 (1.9 b.j. 2001) electrisch te kunnen bedienen. Niet omdat het moet maar gewoon omdat ik het leuk vind 😀 Nu heb ik er een schakelaar bij gekregen die niet in mijn auto past. Achter in de middenconsole zitten drie stekkers die niet gebruikt worden. Een zwarte, een witte en een rode. Waar de witte en de zwarte voor zijn weet ik niet (wie het weet mag het zeggen) maar de rode zou voor de bediening van het dak moeten zijn (zie foto) Nu ben ik aan het zoeken welke schakelaar ik hiervoor moet hebben maar ik kom er niet uit. Weet iemand welk onderdeel nummer deze schakelaar zou moeten hebben ? Ik vind nog wel een gele schakelaar maar weet ook niet of die wel past (61312496302) Wie kan mij verder helpen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.