Ga naar inhoud

MarcelloT

Member
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z$
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    heemskerk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MarcelloT's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Dank allen, ik neem het mee in de overwegingen, goed weekend!
  2. verschillende uitvoeringen ? Geachte Z genoten. Omdat ik het forum eigenlijk als een soort vraagbaak gebruik, moet ik bekennen dat als ik geen problemen heb met Z4, ik hier ook minder vaak ben. Mijn E 85 gaat probleemloos, maar af en toe lonkt de E 89 , soms bij vlagen, maar de laatste tijd toch steeds vaker 😉 Ok ik beken, ik ben mij aan het oriënteren. Ik zou graag een automaat willen, uit 2010, 2011 of 2012. Nu zie dat ik dat twee soorten/uitvoeringen zijn mbt tot de versnellingspook (heet dat eigelijk ook zo bij een automaat?) Hier twee foto's, beide e89 beide uit 2011, maar verschilden soorten pookje, wat is het naast het optische, het verschil, weet iemand dat?
  3. ben ik ook wel benieuwd naar, en als ik het wensen lijstje mag aan vullen, ook graag met Apple CarPlay!
  4. ff een update, vorige week zaterdag langs Reeuwijk gereden, daar heeft heeft Ruud geconstateerd dat het met een aan een grote waarschijnlijkheid grenzen zekerheid is dat inderdaad de kachelweerstand stuk is. Via een onderdelenlijn veel te duur een gebruikte kachelweerstand gekocht, die gemonteerd en alles werkt weer naar behoren!
  5. Klopt idd, tot dat je het onderdeel daadwerkelijk gaat bestellen.. En dan krijg je dit antwoord: Hartelijk dank voor uw bestelling met ordernummer 684249. Helaas blijkt het door u bestelde onderdeelnummer 64116927600 niet meer leverbaar te zijn en hebben wij ook geen alternatief voorhanden. Sorry!
  6. Dank voor het mee denken Ewout, beide bedrijven hebben het onderdeel niet, dat wordt een zoektochtje vrees ik...
  7. interessant antwoord van de Ekris webshop: Hartelijk dank voor uw bestelling met ordernummer 684249. Helaas blijkt het door u bestelde onderdeelnummer 64116927600 niet meer leverbaar te zijn en hebben wij ook geen alternatief voorhanden. Sorry! lekker dan, en nu?
  8. Blower blijft in de hoogte stand blazen beste forum genoten, sinds gister blijft de blower in de auto op zijn maximale stand blazen. Redelijk irritant, zeker als als hij ook door blijft blazen terwijl het contact uit is. Gister avond maar een accupool los getrokken, om hem uit te kunnen schakelen. Een snelle googel brengt mij op het spoor van een kapotte kachel weerstand. Carly geeft echter geen foutmelding in die richting. Heeft iemand enig idee waar deze weerstand zit? ik heb filmpjes gezien van een E46 waarbij de handschoenenvak unit uitgebouwd moet worden, waarbij hij vervolgens achter de midden console verstopt zit., maar is dat bij een e85 het zelfde? Hoor graag jullie mening.
  9. En ook na 17 jaar, komt tie (het schermpje) gewoon weer omhoog! 😉 Die ' laslijm' is echt super spul!
  10. Ondertussen blijf ik zoeken naar een oplossing waarom mijn dak soms bij het openen blijft hangen. Ik ben er inmiddels achter waar het achterraam op blijft hangen, het is een kunstof rand achter de rolbeugels wat niet helemaal goed sluit Ik kwam op een forum een plaatsje tegen van een Z4 waar het dak van is verwijderd, maar waar de rand waar ik het over heb goed te zien is. Maar nu de vraag, hoe kan ik nu zorgen dat de kunststof rand weer mooi aansluit....
  11. Dank Cor voor je reactie, ik heb ondertussen ook flink rond gekeken en toen kwam ik dit tegen: https://laslijm.nl. Ik heb hier mee het plastic " gelast' en het lijkt tot nu toe een prima oplossen!
  12. Navigation Monitor 6937393 defect Beste Z genoten, heeft iemand een slimme oplossing voor het volgende probleem: het schermpje van oa de navigatie heeft bij het inklappen klem gezeten en nu is er wat afgebroken. Het scherm wat vast moet zitten aan het vierkante asje bungelt er nu los om heen. Ik zit mij suf te peinzen maar weet niet hoe ik dat op kan lossen, iemand een idee? en nog een plaatje
  13. Dank voor je reactie Horus, ik herken wat je zegt, maar ook daar zit het probleem niet in.
  14. Dank voor het mee denken tot zover. Dat ellendige traytje, daar ben ik al eens eerder in "getuint" ik heb dat schakelaartje zelfs vastgezet aangezien ik de functie van het traytje nooit gebruik. Ik zat zelf te denken dat de stof van het dakje misschien met de jaren wat stug is geworden, waardoor het bij openen niet meer zo soepel op vouwt waardoor het achterruit ook niet goed mee vouwt, klinkt dat logisch? Met die gedachte ben ik al eens met softtop cleaner aan de gang gegaan, maar tot nu toe met weinig resultaat, dat wil zeggen, 8 van de 10 keer gaat het dak niet in 1 keer open, en moet ik dat " trucje " met met verschuiven van het achteruit toe passen. Maar heel soms gaat hij wel weer in een keer goed. Nou straks maar weer eens, tussen het thuis werken door, nog eens goed analyseren.
  15. Nee Scorpio, (inmiddels wel een foto kunnen plaatsen) hij gaat moeiteloos voorbij de rolbeugels.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.