Ga naar inhoud

Frankhcd

Member
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Eelde

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Frankhcd's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. En hoe doe je dat? Ik heb helaas geen instructie boekje.
  2. Heb ook zelf batterij verwisseld en van de oude was ook pootje afgebroken maar het lukt niet om de sleutel te initialiseren. Denk dat printplaatje ergens stuk is. Wie weet waar ik een nieuwe kan kopen en welk type het moet zijn? Lees iets over CAS2 en EWS systeem en verschil in MHz. Ik heb een Z4 E85 van 2004.
  3. Heb de nieuwste versie software V32, nieuwe kaart DVD 2019/2020 en via geheime menu perspective on geselecteerd. En toch geen vogelperspectief. Iemand idee waaraan dit kan liggen? Z4 3.0 uit 2004 met navigatie professional (Mk 4), dus met klapscherm.
  4. Accu is nieuw en voor de zekerheid doorgemeten door mijn garage. Is 100% in orde en volledig geladen. Ook de elektrische kap functioneert niet meer. Lijkt dus echt op een massa probleem.
  5. En waar kan ik die ergens vinden? Tot nu toe niet gevonden.
  6. Z4 3.0 (e85) start niet Mijn Z4 startte bijna niet meer (startmotor erg traag). Doormeting van accu leerde dat die aan vervanging toe was. Nu met een nieuwe BMW accu startte de auto nog wel bij mijn garage, maar daarna thuis één keer (heel traag) en daarna niet meer. Accu is 100% opgeladen. Bij draaien contactsleutel niet eens klik van de startmotor. Enig idee welk probleem ik heb?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.