Ga naar inhoud

Hunebed

Member
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.5i 2009, W123 200 1985
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Drenthe
  • Interesse(s)
    Wieltjes, natuur en cultuuhistorie. En fotografie.

Recente bezoekers van dit profiel

661 profielweergaven

Hunebed's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Bij mij is het scharnier aan de linkerzijde ook kapot gegaan.
  2. Ik ben 1.95m lang met relatief lange benen. In het begin kntelde ik de zitting achterover om mijn bovenbenen steun te geven. Ik kreeg dan ook last onderin mijn rug. Nu laat ik mijn bovenbenen vrij door de zitting vrij vlak te zetten en heb geen pijn meer.. Ik denk omdat mijn bekken dan in een andere hoek gaat staan. Misschien kunnen jullie dat eens proberen..
  3. Wij verbleven afgelopen winter in Villa Burgau in Monschau, bij een vreselijk charmante oude dame in een ietwat sleets, maar bijzonder karakteristiek hotel. We hebben genoten.
  4. Prachtig! Pas wel op dat je het gras niet in de fik steekt.
  5. Ik heb een paar weken geleden twee nieuwe aangeschaft bij auto-leebmann in Dld voor € 1.140,-.. Goed beschermd bezorgd.
  6. Dat ik nog nooit in mijn leven in april zo'n bruine kop heb gehad. Tiwema, kop op, 't is voorpret!
  7. Hunebed

    Beschrijving

    Hah, dat is al heel genereus. Ik vind het fantastisch dat je ons - in ieder geval mij - hier laat meegenieten van je enthousisame. Ik hoop dat je nog lang plezier van die mooie Z8 mag hebben.
  8. Het ziet er helaas naar uit dat mijn gezondheid het niet toelaat om mee te rijden. Daarom meld ik mij af voor deze mooie rit. Ik hoop,dat iemand anders de lege plek in de deelnemerslijst gaat opvullen.
  9. Ik ben het met Ruud eens. Wat een auto! En er is al een net bod op marktplaats.
  10. Hunebedden?! De Z4 is gekocht, staat nog niet eens op mijn naam. Maar om mee te kunnen moet ik snel reageren zie ik. We gaan ervoor. 2 pp. all in. Erik & Corine.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.