Ga naar inhoud

brommie

Member
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Emmen

brommie's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. uuuh...jaa....dat ie wel erg makkelijk de bocht om gaat met dit weer, heeft mijn vrouw vandaag ontdekt Ik (vanuit mijn trein) kreeg een belletje van de vrouw (vanaf de kapper)....of het normaal is dat als je het gas intrapt, dat de achterkant je dan wil inhalen..... Daar helpt geen enkele stabiliteitscontrole meer...dr haar zit goed....en MIJN auto is nog heel..... heeft trouwens iemand een tip voor een los zittend hemeltje? Of moet ik die vraag in een ander gedeelte van het forum plaatsen (ben niet zo'n held met de PC) De dealer heeft ernaar gekeken en er iets aan gedaan, iets met klitteband, maar vanmiddag kreeg mijn vrouw toch weer het dakje op haar pas gekapte haar :banaan: Zonder dollen...zowel mijn vrouw als ik hebben een 4 weekse rij- en slipcursus gedaan, dus laat ik haar niet afschilderen alsof ze niet kan rijden (moest ik zeggen...onder enige dwang :banaan: )
  2. Nou we zijn erachter (life is simple inderdaad) Ons dak kan héééél makkelijk met de hand geopend worden, we hebben niet van die knopjes...en ook achterin zit (behalve de EHBO koffer...voor als je tóch niet zo goed kunt rijden als je altijd hebt gedacht ) geen systeem voor een dak. Die Duitser die de Z3 nieuw heeft gekocht.....jawel...hij is geimporteerd in 2003......heeft misschien wel zijn laatste centen uitgegeven aan deze waaaaaaaaaaaanzinnige auto...en een elctrisch dak kon er niet meer af. Nou de kap is idd zo open.... Gisteren een stuk open gereden en dit geeft toch wel een heel groot gevoel van vrijheid. Foto's.....ze volgen. Vandaag was mijn vrouw ermee op pad. Terwijl ik in de trein zat Hij is in ieder geval Montreal Blau (ohne W...gaan we weer...'t is een Duitse auto)
  3. Sinds vandaag zijn wij de trotse eigenaar van een supergave Z3 2.8. Nou zit ik de toenmalige folder uit mijn hoofd te leren en zie staan dat het dak electrisch is. ;) Volgens de BMW dealer waar de auto vandaan komt, is het een handmatig te bedienen dak. Heeft hij een knopje over het hoofd gezien? Is het dak defect en dacht hij...daar komen ze nooit achter???? of..... zit er standaard gewoon geen electrisch dak in de 2.8 En als het er wél in zit????? hoe gaat ie dan open????? ik lees allerlei dingen over rempedalen intrappen en doorschakelen van kabeltjes. Het rempedaal weet ik te vinden ;) ..het gas trouwens ook kabeltjes begin ik niet aan ......maar het knopje?????? géén idee. Hoop op een verhelderend en leerzame reactie. groeten Ron
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.