Ga naar inhoud

Bombadil

Member
  • Items

    305
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0A - SOLD -> E38 SOLD -> Z3 1.9 + E39 M5
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Huisje

Recente bezoekers van dit profiel

1,735 profielweergaven

Bombadil's prestaties

2.2 member

2.2 member (4/12)

6

Reputatie

  1. Wasbenzine hiervoor heb ik ook wel eens begrepen. Dan rollen dan afloop de gordels ook weer soepeler. Klopt dat?
  2. Dit is wel voor een Z3.. TS heeft een Z4 maar dat zal ook wel te koop zijn. Nog niet eerder zien missen op een Z4 was standaard in NL. (itt Z3). Waarschijnlijk import uit Zuid-Europa?
  3. Bombadil

    Adres onderhoud

    - Zo`n redenatie kan je ook omdraaien; je ziet dan de andere BMW`s niet meer en geen ervaring opdoen met nieuwe technieken. Bovendien is Ruud een eenpitter en heeft, net als elk ander mens, zaken waar hij meer en minder goed in is. Met een groter personeelsbestand kan je specialiseren en heb je achtervang. - Ik kom vaak bij SPBA (`s- Gravendeel met mooie polderroute), dan merk je dat andere specialisten ook een lange Z-geschiedenis hebben en ook een zaterdag liefhebbersaanloop en de garage vol met M en Alpina. - Een standaard oliewissel is geen hogere wiskunde en kan je zelf of de garage 5 km verderop ook, Dan kan je de auto afgeven voor een beurtje en op de leenfiets naar huis of werk, dat scheelt weer kostbare tijd en ga je enkel voor specialistische problemen naar de specialist.. Zo is overal wat voor te zeggen. Dat gezegd hebbende, heb ik naast genoemde TVM, nooit gehoord van Brabantse BMW specialisten. Raar of misschien mijn 'bubbel'.
  4. Dank voor de updates. Het is goed om weer een Z3 ondersteltopic te hebben, veel info is al erg verouderd namelijk. Keep us posted.
  5. Wat levert een visuele inspectie van de 'draden' op de achterruit op; zijn er beschadigd, onderbroken?
  6. Niet zo gek van de wegenwachter; als het slaagt, dan bellen ze hem niet. Verder zijn de RFT`s van 2003 ook niet meer de RFTs van 2018 denk ik. En de effecten op 18 inch zijn stukken sterker dan op 16 inch weet ik uit eigen ervaring dus ik zou mijn velgmaat zeker laten meewegen. Net als de gebruiker; rij je enkel zomerse funritjes of ga je om 2 uur `s nachts je partner uit de nachtdienst op een onverlichte polderdijk helpen met een lekke band?
  7. Lijkt mij het juiste antwoord; de specifieke vorm van de velg maakt dus ook uit naast de inchmaat (bandmaat). Dus gewoon passen en kijken.
  8. Werkt een willekeurige andere radio wel goed? Dan kan je in elk geval zeker weten of het aan de radio ligt of toch aan een kabel in de Z4.
  9. Amsterdamse BMW specialist staat ook goed aangeschreven http://vandenhengelbmw.nl/
  10. Kick! Heb je dit nog laten doen? Ben benieuwd wat zoiets ongeveer kost?
  11. Aan gezien jouw eigen verzekering zou betalen, is het dan zo dat jouw eigen no-claim opbouw en/ of eigen risico wordt geschaad bij schuld tegenpartij?
  12. Staat die handleiding ergens online. Dit klusje moet ik ook nog doen. op de 1.9 Heb al n setje maar geen handleiding.
  13. Gefeliciteerd. Ben toch benieuwd naar de km stand??☺
  14. Verloopstekker? Is het niet met knippen en solderen op te lossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.