Ga naar inhoud

Erw

Member
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 Coupe 3.0 Z3 2.8 roadster
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Drenthe

Recente bezoekers van dit profiel

741 profielweergaven

Erw's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Bedankt voor al jullie ideeën maar het probleem is opgelost. Heb de Z4 ingeruild voor een m235😉 Een heerlijke auto.
  2. Erw

    Merry who?

    Merry who? Aan alle mede weggebruikers....
  3. Kraken stoel tegen achterpaneel Door mijn lengte ben ik genoodzaakt de stoel in de z4 coupe op de achterste stand zover mogelijk achterover te zetten. Hierdoor kraakt dit steeds wanneer er een beetje beweging is doordat de stoel tegen de kunstof achterpaneel klemt. Heeft iemand de oplossing? Ik overweeg zelf om dat paneel achter de stoel weg te halen. Zijn er lotgenoten die dit ook al hebben gedaan?
  4. Sticky steering ook bij de Z4 coupe? Elders had ik me al voorgesteld maar hier bij de coupe's nog maar even een keer... Net eigenaar geworden ve 3.0l z4 coupe uit 2006. Soy Erwin. las al een aantal lijntjes over de zgn sticky steering maar een wishfull thinking doet mij vermoeden dat dit bij de vroegere jaren en dan voornamelijk bij de cabrio voorkomt.. Dit zal wellicht te maken hebben met de productieaantallen van beide types. Vraag: Zijn er hier 2006 3.0l coupe eigenaren die met dit euvel te maken hebben gehad?
  5. Ja idd. Was wat verwarrend. Niemand zet voor de looks een 3.0l coupe op 16 inch natuurlijk. Maar ik dacht dat misschien de lichtere gemotoriseerde cabrios standaard wel op 16inch staan. In dat geval zou het misschien passen. Maar als ik de wielen zo naast elkaar zie lijkt t me te klein vd coupe.
  6. Past een 16 inch wiel nog onder een3.0l z4 coupe?? Zijn er mensen met 16" onder de z4? Ik heb een setje slicks op de 16" cupvelgen van de e36 liggen...zou dat passen onder de z4 coupe? Ff proberen zou je zeggen😁 maar ik vraag me af of er cabrios op 16 " staan .Dit ivm de standaard en toleranties qua wielomtrek etc...
  7. Niemand met Hawk blokken? Had ze onder de e36 ...ben benieuwd of iemand ze onder de z4 coup heeft....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.