Ga naar inhoud

roy1306

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3

roy1306's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Super bedankt voor alle replies! Ik laat jullie snel weten wat ik gedaan heb, spring pads of nieuwe veren of wat dan ook.
  2. Niet de beste foto, maar bij gebrek aan beter.....
  3. heb weinig tijd om te antwoorden, maar harstikke bedankt voor de gegeven suggesties. Foto komt straks nog, moet even uitvinden hoe ik een foto op het forum kan plaatsen. Maar heb ondertussen wel even gemeten: Achter: 33 cm Voor: 34 cm Is dit nou weinig? Zoniet dan zijn de drempels hier gewoon absurd hoog!
  4. Hi mensen! Ik hoop dat jullie me wat meer kunnen vertellen over het volgende: ik heb nu sinds 1 maand een z3 uit 96 gekocht. Een 1.8 met 40.000 op de teller! Superblij mee! Alles top, behalve de hoogte. Er stond al in de advertentie dat de auto fabriek verlaagd was. Hij zei me dat dit uitkwam op een centimeter of twee. Niet veel dus... Maar nu dat ik de auto een tijdje rij, ben ik erachter gekomen dat de auto te laag ligt! Ik kan niet over verkeersdrempels heen zonder de onderkant van mijn geliefde z3 te raken ! Nu zijn de verkeersdrempels bij mijn huis wel erg hoog, maar toch... is dit normaal ? Wat kan ik doen? Kunnen de veren anders afgesteld worden of moet ik er andere op laten zetten? Of heeft er iemand anders dezelfde problemen of gehad?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.