Ga naar inhoud

drekkie

Member
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Beverwijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

drekkie's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Welk? Stuur even een link aub
  2. Dank je! Welk topic? ik kan zo 1,2,3 niet vinden
  3. Ik heb de bestuurderstoel verwijderd om de welbekende stoelspeling op te lossen. Toen de stoel er uit was en ik onder de bekleding keek (waar de stoel zat), zag ik dat het hier zeiknat was.. De auto staat al 2 maanden in een droge garage gestald, dus ik was zeer verbaast. De rubbers bij de a-stijl zijn prima in orde en het cabiodak sluit volgens mij ook goed. Heeft iemand ervaring met een soortgelijke lekkage en kan mij vertellen waar het water wellicht vandaan kan komen?
  4. Bedradingsschema EBA 01 29 9 790 447 Digitale_Diebstahlwarnanlage (1).pdf
  5. 3 bar is voldoende Edward en vol tanken
  6. Ja ben ik met je eens. Oplossingen zijn super bruikbaar, al is elke Z3 net weer even anders natuurlijk. Bij mijn Z3 is de alarmmodule ook losgekoppeld ivm loosalarm meldingen. Het alarm is stuk word er dan gezegd, terwijl het waarschijnlijk een sensor of iets dergelijks is. Ik wil graag een werkend alarm. Heeft er iemand een bedradingsschema?
  7. Ik neem aan dat je dan de 2 draden hebt doorverbonden anders heb je een open circuit en zal juist het alarm worden geactiveerd?
  8. Zat het in de sirene? Heeft iemand een bedradingsschema?
  9. Ik zie dat dit een vrij oud topic is en de fotos zijn verwijderd bij de handleiding.. Hierbij de juiste url met de how to... Deur handel rubber vervangen
  10. gaf bij mij aan 0 euro van de week met 7,50 verzendkosten........vaag
  11. Ik heb deze folie er ook op zitten. Vreemd maar lijkt origineel en niet later aangebracht. Het word inderdaad lelijk en gaat aan alle kanten los zitten. Ik zag de originele lakkleur eronder zitten. Ik ga de folie met een heteluchtpistool proberen te verwijderen. Het is immers een sticker. Heeft iemand dit al verwijderd/laten verwijderen? Hoe?
  12. De draad is duidelijk los geknipt. De andere kant loopt naar de handgreep in de deur, dus het is geen audio voorbereiding volgens mij. Centrale deurvergrendeling werkt gewoon dmv sleutel. Op het duitse forum heb ik een schema gevonden maar ben er nog niet uit.
  13. Thx Mark, Ik heb er inmiddels 1 bij bimmerproducts besteld. Ekris heeft geen webshop volgens mij? Ik heb nog een setje handgreeprubbers (uitgedroogd) en witte deurclipjes om de deurkaart te bevestigen nodig.
  14. Ik heb ze daar net besteld. Ben benieuwd hoelang het duurt. Bedankt voor de info
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.