Ga naar inhoud

luus

Member
  • Items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 3.0 coupe, Z3 3.0 roadster, Mini cooper
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zuid Holland
  • Interesse(s)
    Auto's...

Recente bezoekers van dit profiel

1,317 profielweergaven

luus's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

5

Reputatie

  1. luus

    TJA...

    Het is gelukt!! Ik heb a. de oplossing gevonden in een set originele afdekbouten plus een extra plastic afdekdop; en b. weer wat geleerd over de z3.. Wat blijkt - wellicht algemeen bekend maar niet bij mij...: de afdekbouten waren voor langduriger rijden zonder het bagagerek; de plastic doppen waren slechts bedoeld voor rijden met tijdelijk gedemonteerd bagagerek, bv (als je dat zou willen) in de wasstraat. Zo ook voorgeschreven door BMW (volgens verkoper, die me toch wel een behoorlijke z3 freak leek en zeer overtuigd klonk). Kosste me wel de hoofdprijs maar die dingen zijn dus echt bijna nergens meer te krijgen, iig niet via BMW of BMW specialisten. Heb je ze nog liggen, zuinig op zijn!😀 Maar goed, ik rijd dus weer met een complete achterklep rond. Dank nog voor de tips en links!
  2. luus

    TJA...

    Ik heb met deze meneer contact gehad, mooie z3 freak. Een setje afdekdoppen mag weg voor 100, maar ik vraag me nu af of het wel dezelfde zijn die ik er nu op heb ( niet dus) - zie foto’s. Die van mij lijken groter en mat plastic, ze vallen over de montage ring op de klep. Het setje lijkt kleiner en valt er op denk ik ipv er overheen, en is zwart gelakt. Komt iemand bekend voor? Zoektocht gaat nog even door
  3. luus

    TJA...

    Ha! 1200 euris. Ik denk dat ik dan mijn setje ook maar te koop zet, m’n oude kofferdeksel weg doe en een nieuwe erop laat zetten, spuiten en klaar. Houd ik toch nog zo’n 500 over schat ik... wel goed gevonden, ik was hier ondanks mijn paar uur ebay nog niet op uitgekomen, dank!
  4. luus

    TJA...

    Ha! 1200 euris. Ik denk dat ik dan mijn setje ook maar te koop zet, m’n oude kofferdeksel weg doe en een nieuwe erop laat zetten, spuiten en klaar. Houd ik toch nog zo’n 500 over schat ik... wel goed gevonden, ik was hier ondanks mijn paar uur ebay nog niet op uitgekomen, dank!
  5. luus

    TJA...

    Exit plastic dopje - niet meer leverbaar. Wellicht de roestvrijstalen variant: ook niet meer leverbaar, maar mocht iemand nog een setje hebben liggen.. laatste alternatief: de 3D printer..
  6. Ja, knetter. Onbegrijpelijk. Waanzinnig😀
  7. luus

    TJA...

    Als je m zo kan bestellen wel - maar ik heb m dus nog niet he 😀
  8. luus

    TJA...

    Per stuk, voor de overzichtelijke prijs van eur 2. Tot zovee het goede nieuws. Slechte nieuws: tijdelijk toch niet leverbaar ivm Covid
  9. luus

    TJA...

    Gevonden hoor... bij de dealer😀. Blijkt gewoon nog te bestellen te zijn!
  10. luus

    TJA...

    TJA... Af en toe vraag ik me wel eens af of dat mij alleen overkomt... Vandaag kennelijk verloren ergens tussen Rdam en Utrecht.... een afdek dopje voor bagagerek Z3 Roadster! Wie heeft m gevonden?😀 Mocht er iemand zijn die er nog eentje toevallig heeft liggen, zou ik heel blij mee zijn!
  11. Dank, die had ik ook gezien maar het is een 8J set rondom ipv 7,5J voor en 8,5J achter, helaas. ik ben in Rdam in een andere breedset verwarring ook nog tegen een 8,5J voor en 9J achter aangelopen in style 32. Da’s breed... vraag me af waar die ooit op geleverd zijn, ik vermoed een M5 of zo
  12. Ik ook, op een of andere manier blijft.zwart lastig. Zo vind ik zwarte velgen op een 911 GTS ook altijd wat afbreuk doen. Wel op m’n Mini Cooper gehad, die kon het hebben
  13. Dank voor de tip, maar hij is al vrij zwart... Poetsbeurt voor de zomer klaar en de Alpina’s zien er toch wel goed uit. Tips welkom, en op een gegeven moment dient de set zich vast wel aan.
  14. Zoeken naar een z3 style 32 breedset.. Ben op zoek naar een style 32 breedset 17inch in goede staat voor mijn z3. Zit nu een originele Alpina breedset 17inch onder die zo mogelijk nog mooier is (en zeker schaarser) maar wil ‘m graag weer zo origineel mogelijk maken, vandaar... Mocht iemand een style 32 set hebben / weten dan houd ik me aanbevolen... Hier ook nog een plaatje van de beauty, met de Alpina’s..
  15. Aha het zwakke punt: ik heb een paar E46 M3s proefgereden dus voor het S54 blok weet ik wel wat ik kan verwachten. Een paar Z4Ms bekenen maar... niet gereden nog. Daar moet ik misschien eerst werk van maken voordat ik serieuze afstand ga rijden om te bekijken. Bovendien is kleur weliswaar schaars maar misschien ook wat teveel ‘in your face’. Ik vind stiekem een grijs / zilver metallic wel het mooiste voor de lijnen...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.