Ga naar inhoud

henkvr

Member
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Lemmer
  • Interesse(s)
    Fotografie - Auto's

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

henkvr's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. henkvr

    E10 voor mijn Z3?

    Ik blijf dus maar gewoon Euro 98 tanken. Los van dat is het me niet helemaal duidelijk of auto's van vóór 2000 überhaupt wel tegen E10 kunnen...
  2. henkvr

    E10 voor mijn Z3?

    E10 voor mijn Z3? Ik tank voor mijn Z3 uit 1999 doorgaans BP Ultimate 98 (zal wel gewoonte zijn). Die naam blijft volgens https://topgear.nl/autonieuws/nieuwe-namen-brandstof-dit-zijn-de-gevolgen/ ook na 12 oktober gewoon bestaan naast de nieuwe E5 en E10 als vervanging voor de huidige Euro 95 benzine. Op een andere website lees ik weer: "Euro98 krijgt de naam E5, omdat er vaak minder biobrandstof in zit." Dat laatste lijkt me onjuist. De ANWB schrijft: "Als je auto of motor niet geschikt is voor E10 of als je twijfelt dan adviseren we om Euro95 te tanken of anders een SuperPlus 98 brandstof". Of de Z3 voor E10 geschikt is weet ik niet.
  3. Vraag in z3 forum gesteld
  4. Misschien heb je daar al gekeken, maar op Ebay staan er verschillende (maar helaas niet die jij bedoelt):
  5. Niet zozeer op vakantie, maar deze zag ik zojuist in het NOS journaal voorbijkomen in het door de orkaan Irma getroffen Miami:
  6. Vanmiddag bij de BMW-garage een lamp laten vervangen in de linker koplamp (bestuurderskant) van mijn Z3. Ik kon er zelf niet bij met mijn handen bij. Kosten: €28,70 inclusief lamp. Voor dat bedrag kan ik het zelf niet doen.
  7. henkvr

    Asbak vervangen

    Asbak vervangen Is het mogelijk om de asbak in de Z3 te vervangen door een opbergvakje of iets dergelijks? Bestaat zoiets zonder de hele middenconsoile te moeten slopen?
  8. Zojuist de koplampen van mijn Z3 (ik post het maar in dit Z4 deel, want een lamp is een lamp, nietwaar?) gepolijst met de Turtle Wax Headlight Restoring set. Alleen de compound en de sealing gebruikt, de schuurpads waren eigenlijk niet nodig bij mijn koplampen. Zien er weer als nieuw uit. Die sealing zal wel niet zo lang houden, dus ik zal regelmatig iets nieuws erop moeten poetsen of sprayen om ze te beschermen tegen UV, enz. Helpt waxen ook, of moet ik een speciaal middel daarvoor kopen. En welke dan?
  9. http://www.brms.net/start/index.htm > Overige Z3 accessoires
  10. Bedankt! Ik ga het eens proberen. En anders moet ik er mee leren leven ;-) Edit: gelukt! Windgeruis is volledig verdwenen
  11. Mijn Z3 heeft wat last van windgeruis met de kap dicht. Wanneer ik tijdens het rijden de kap aan de voorzijde wat naar beneden trek is het geruis helemaal weg. Kan ik de kap iets strakker afstellen zodat het geruis wegblijft? Henk
  12. Vanavond (20 juni) op RTLZ van 21.30-22.30 uur: "Superfabrieken - BMW" Er wordt een kijkje genomen bij het productieproces van de BMW Z4 Roadster. https://www.veronicamagazine.nl/tv-gids/documentaire/z-doc:-superfabrieken?bcd_id=imi-gdm100130605
  13. Ik heb jaren met veel plezier gereden in een Landrover Defender. Sinds kort rijd ik een BMW Z3. Als je als Defender-rijder waar ook ter wereld een andere Defender-rijder tegenkwam, stak je je hand op bij wijze van groet. OK, de Defender is een iconisch model, misschien steek je dan je hand op naar iemand die net zo gek is als jij om in zo'n barrel te rijden. Ik merk dit tot nu toe niet bij Z3 rijders. Is er een reden om niet even een hand naar elkaar op te steken?
  14. Bedankt! Je bedoelt in Reeuwijk waarschijnlijk? Heb je een link of meer info?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.