Ga naar inhoud

D¡ep Vriezer

Member
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

D¡ep Vriezer's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Heeft iemand een goed adres voor spotrepairs? Als ik er op Google krijg ik tonnen hits van allemaal kleine spuit bedrijfjes. Zijn deze in staat om zoeits mooi af te werken?
  2. Volgens mij is de verf echt weg, het is gewoon een groef. Overigens is de auto zilvergrijs metallic, ik las dat dat bij spotrepair wat lastiger was. Weet iemand hoe duur het is om de hele flank te spuiten?
  3. Dag allemaal! Ik ben vanmiddag met mijn Z4 langs een andere BMW geschaafd (:fiew:) en heb daarbij wat schade opgelopen (de andere auto overigens niet). Op met paneel rechtsachter, net naast de band, zitten nu twee krassen. Één hiervan is ongeveer 1 cm, en de andere grofweg 5cm, de dikte is een paar milimeter. Ik spreek van een kras, maar het is echt zwart, er zit geen lak meer. Nu was ik van plan mijn auto eind dit jaar te verkopen, en ik kan dit niet echt gebruiken. Ik vraag mij af of iemand hier ooit ervaring mee heeft gehad, en toevallig weet of dit soort schade lokaal behandeld kan worden. Ook ben ik benieuwd naar de kosten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.