Ga naar inhoud

z4-3.0

Member
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0i, Subaru Forester '98, Ford Fiesta
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Rotterdam

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

z4-3.0's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Inmiddels zijn beide donorlampen binnen. Beide met zwarte inlays, maar de ene xenon en de ander halogeen. Nu komt de volgende vraag: wat is eigenlijk het verschil tussen de xenon en de halogeen lamp? Ja.. het feit dat er in de ene xenon zit en in de ander niet. Maar zit er in de lamp zelf ook verschil? Ik heb al xenonlampen op m'n 2003 Z4. Kan ik dan die ene halogeenkoplamp upgraden naar xenon met de spullen die ik al heb?
  2. Beste @four, Is de ombouw inmiddels helemaal gelukt? Met werkende verlichting en zonder foutcodes? Heb je uiteindelijk een facelift frame voor de lampen gebruikt, of alleen een andere bumper geplaatst?
  3. Dit topic kan na 2,5 jaar wel weer een nieuw berichtje gebruiken... Zoals ik in mijn voorsteltopic zei, ben ik voornemens de oranje knipperlichten in de koplampen aan te pakken. Op de dremelmanier denk ik. Ik heb inmiddels 1 xenon donorlamp op de kop getikt. Daar zou iets kapot aan moeten zijn, maar heb nog niet ontdekt wat. Hoe dan ook, ondanks dat er al een hele hoop over geschreven is, zou ik graag nog wat tips en tricks verzamelen. MdV vertelt in één van de eerste posts in dit topic dat de lenzen die in de lamp zitten kapot gaan bij het open dremelen. Op Britse/Amerikaanse fora lees ik hier niets over. Zijn er nog meer mensen die ervaring hebben met deze mod? Hoe pak ik het het beste aan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.