Ga naar inhoud

zzzmikkel

Member
  • Items

    106
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

zzzmikkel won de laatste dag op 10 juli 2013

zzzmikkel had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3 ///M van zzztje. ik mag 'm wassen.
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    gendt(gelderland)

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

810 profielweergaven

zzzmikkel's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

5

Reputatie

  1. zzzmikkel

    Onze jarigen

    iedereen bedankt voor de felicitaties!
  2. Mannenregels: Wij horen altijd "de vrouwen-regels" Daarom nu eens de regels van de mannelijke kant. En... alles is regel nummer 1. Dit zijn onze regels: 1. Borsten zijn om naar te kijken en daarom doen we dat ook. Probeer dat niet te veranderen, werk liever een beetje mee. Trek een strak truitje aan of zo. 1. Leer met de toiletzitting om te gaan. Je bent een grote meid. Staat hij omhoog, laat je hem gewoon zakken. Wij willen hem omhoog, jullie willen hem naar beneden. Jullie horen ons ook niet klagen als hij naar beneden staat. 1. Zondag = sport. Net als volle maan of Eb en Vloed. Laat het zo! 1. Winkelen is GEEN sport. En NEE zo gaan we er ook nooit over denken. 1. Huilen is chanteren. 1. Vraag wat je wilt. Laat ons even duidelijk zijn: - Subtiele hints werken niet!- Sterke hints werken niet!- Kennelijke hints werken niet!- ZEG HET MAAR GEWOON! 1. 'Ja' en 'Nee' zijn perfect acceptabele antwoorden op eigenlijk alle vragen. 1. Kom naar ons met problemen die je echt opgelost wilt zien. Dat is wat we doen. Voor sympathie en gezeik heb je vriendinnen. 1. Een hoofdpijn van 17 maanden is een probleem. Ga naar een dokter. 1. Alles wat we 6 maanden geleden hebben gezegd, is niet meer bespreekbaar. In feite is alle commentaar verlopen na 7 dagen. 1. Als je denkt dat je dik bent zal je dat waarschijnlijk ook wel zijn. Vraag het niet aan ons. 1. Alles wat we zeggen kan 2 kanten op. En als de ene kant je boos of kwaad maakt, bedoelen we natuurlijk de andere kant. 1. Of je zegt ons wat te doen. Of je zegt hoe we het moeten doen. Niet allebei!! En als je het zelf beter weet, doe het dan zelf. 1. Als je wat wilt zeggen, doe dat dan tijdens de reclame. 1. Christopher Columbus vond zijn eigen weg. Wij ook. 1. Als het jeukt, dan krabben we. Dat doen we. 1. Als we vragen of er wat is en jij zegt "niks", dan doen wij ook alsof er niks is. We weten dat je liegt, maar het is geen discussie waard. Ga dan achteraf niet lopen zeuren dat we er geen aandacht aan besteden..! 1. Als je een vraag stelt waar je geen antwoord op wilt hebben, verwacht dan een antwoord dat je niet wilt horen. 1. En als we weer ergens heen gaan....echt waar: alles staat je goed. Heus. 1. Vraag ons niet waar we aan denken, tenzij je bereid bent om te praten over: Sex, Sport, of Auto's. 1. Je hebt genoeg kleren. Een gemiddeld 3e-wereld dorp is er jaloers op... 1. Je hebt te veel schoenen. De SchoenenReus is jaloers op je. 1. Ik ben in vorm. Rond is ook een vorm. 1. Bedankt dat je dit wilde lezen. Ik weet het, ik moet vannacht op de bank slapen. Maar weet je, wij mannen vinden dat niet eens erg. Het is net als kamperen. Echte mannen delen deze mannenregels als een baas, terwijl je daarna jezelf kunt bescheuren van het lachen om de reacties van vrouwen op deze regels.
  3. Ik zat gisteren op mijn kamer aan mijn bureau en speelde met mijn potlood. Neerslachtig keek ik naar al dat werk dat nog voor me lag. Een gevoel dat ik niet kan beschrijven deed me plotseling beseffen dat ik niet alleen op m’n kamer was. Ik keek op en zag haar staan: naakt! Ze stond kaarsrecht, onbeweeglijk en met een houding die enerzijds bedeesd en verlegen aandeed, maar anderzijds brutaal en uitdagend was. Het was alsof ze met haar houding wilde zeggen: "Nou, komt er nog wat van of durf je niet? Ik weet best wat je wilt en je kunt de verleiding toch niet weerstaan." En ze had gelijk: ik wilde wel en waarom ook niet? Met haar was het elke keer weer een genot. Maar ja, mijn werk…. Dus ik probeerde haar te negeren. Toch dwaalden mijn ogen telkens af naar haar gebruinde lichaam. Mijn bureaulamp deed haar vochtige huid glanzen en liet haar rondingen nog beter uitkomen. Wat is ze toch mooi, dacht ik bij mezelf. Wat me ervan weerhoudt haar lichaam perfect te noemen is het feit dat ze een beugel draagt. En toch is het juist die beugel die haar zo bijzonder maakt. Ik voel mijn slapen in mijn hoofd bonken. Nogmaals keek ik naar haar goddelijke gestalte. Zoals ze daar stond…. Ik slikte en liep op haar toe. Het gegons verdween, mijn gevoel had het wederom van mijn verstand gewonnen. Ik kwam rustig naderbij en keek in haar glasharde bruine ogen. Ik legde mijn hand op haar taille en trok haar langzaam naar me toe. Mijn linkerhand die tot nu toe om haar middel had geslagen, gleed nu langzaam naar me toe. Smalle hals, onderweg iedere oneffenheid voorzichtig aftastend. Mijn beide handen gleden naar haar mond toe, met beide handen duwde ik haar beugelstangen naar achteren en verwijderde de beugel. Met een zucht van verlichting opende ze haar mond, waar ik met kleine cirkeltjes omheen draaide. Mijn tong gleed over haar lippen, ik verplaatste mijn hand weer naar haar taille en terwijl mijn mond de hare bleef omsluiten, tilde ik haar hoger op. Hoger en hoger tot het koele nat uit haar mond stroomde. En weer besefte ik dat Grolsch gewoon het allerbeste bier is.
  4. onze nieuwe mascotte. Marijke & Ruud,reuze bedankt,hij heeft een vast plekkie gekregen.
  5. zzzmikkel

    Onze jarigen

    iedereen bedankt voor de felicitaties.
  6. Mannen blijven kinderen, alleen het speelgoed wordt duurder (dank je nadia)
  7. zzzmikkel

    Onze jarigen

    Yangkie & Diaan van harte gefeliciteerd
  8. zeg,laat mij erbuiten.. en Henk,ik was de planten water aan het geven,tot die vent naar buiten kwam gevlogen...
  9. zzzmikkel

    Onze jarigen

    iedereen bedankt voor de felicitatie's. ik neem er zo eentje thuis..of 2..of 3...mss wel 4. :smart:
  10. zzzmikkel

    Onze jarigen

    edwin,ook namens mij , van harte.
  11. zzzmikkel

    Onze jarigen

    iedereen bedankt voor de felicitaties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.