Ga naar inhoud

Zzzztje

Member
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Zzzztje's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Ik had het zelfde probleem, het motortje van de vergrendeling deed het niet meer. Na het verwijderen van de kappen heb ik het motortje verwijderd en kan ik het tussen vak (en handmatig de soft top) weer gewoon openen.
  2. Zzzztje

    Doffe koplampen

    Een mooie tijdelijke oplossing in een beetje WD40, blijft wel zitten tot de volgende wasbeurt.
  3. In bijgevoegde foto (van internet) kun je een extra oranje/witte draad zien. Ik neem aan dat deze gebruikt wordt om te detecteren of de hardtop geplaatst is. Het lijkt erop dat dit contact iets verbogen is en daardoor misschien geen goed contact maakt, zal het vanavond wel even doormeten. Anders moet ik inderdaad checken of de connectors wel zijn aangesloten op de kabelboom (zit volgens mij achter de bas speaker). @Maurits (Administrator) Ik zal van het weekend wel ff een foto posten (zwarte Z4 2.5i aut)
  4. In mijn Z4 werkt deze beveiliging niet (kan de soft top openen als de hardtop erop zit)! Mogelijk werkt hierdoor de achterruitverwarming van de hardtop ook niet. Waar kan dit aan liggen? Hoe detecteert de Z4 dat een hardtop geplaatst is?
  5. Mijn achterruitverwarming van de hardtop werkt niet. Verwarming van de soft top werkt wel. Ohmse weerstand van verwarmingsdraad is ok. Zekeringen 20 en 25 zijn ook ok. Geen spanning op de bajonet aansluiting van de hardtop, Ook geen van beide zijden is geaard (verwacht dat 1 zijde aan aarde zit?). De Z4 van het zomer gekocht, geen idee of het ooit gewerkt heeft. Enig idee wat het probleem kan zijn?
  6. Zit er een beveiliging op de Z4 als je een hardtop geplaatst hebt, zodat je de soft top niet (per ongelijk) kunt openen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.