Ga naar inhoud

Kevin073

Member
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 2.5i 2003
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Vught

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kevin073's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Ik heb deze van jouw haha ).
  2. Gelukt, maar helaas geen succes. Ik heb het opgegeven. Vanavond op vakantie dus we doen het maar met een fm tunertje met veel storing. Bedankt voor de info allemaal maar ik denk dat mijn radio het gewoon niet kan.
  3. Blokje eraf. Maar dan het moeilijkste, met de hand inpinnen... wat een gepiel Haha. Iemand ideeën hoe dat makkelijk gaat??
  4. Weerstandjes en een condensator? Waar zouden die moeten zitten. Vanuit de mini Jack komen en 3 draadjes rechstreeks in het blokje dmv adereindhulsjes. Waar zouden de weerstandjes moeten zitten? Kun je deze er zelf tussen zetten? Zo te zien zitten ze er tussen Maar het is dus zeker dat het zou moeten werken op mijn radio? Hoe krijg je de adereindhulsjes uit de connector? Heb al 1 kabeltje kapot weten te maken
  5. De radio ligt op zijn kop. Rechtsonder is 1.
  6. Hi, hier een foto. Het blok is normaal leeg. Ik heb de stekker er al op verschillende manieren in gedaan maar geen resultaat. Ook accuspannning eraf helpt helaas niet. Hoe zie ik of ze bedraad zijn. Hier ook nog een foto van de radio.
  7. Hallo KMK4444, Zie je enig verschil tussen de kabels die het niet deden en die het wel doet nu? het zijn toch eigenlijk maar L en R en aarde op de 3 polen? Hoe kan daar nu verschil in zitten? Heb zelf een Basic CD en ook al 2 kabels gekocht maar helaas nog geen AUX in beeld? Morgen op vakantie GRRRRR Iemand enig idee?
  8. Heren, Na een hoop problemen te hebben gehad met mijn pomp voor het dak toch maar een nieuwe aangeschaft. Gelukkig is hij al naar achteren gebracht dus zou het niet heel veel werk moeten zijn. Nadat we de oude pomp (die nog werkte maar af en toe een tikje nodig had) eraf hadden gehaald bleek dat hij goed verroest was en dus ook waarschijnlijk een tijdje in het water had gelegen. Omdat de monteur pas over 3 weken tijd heeft om de nieuwe aan te sluiten heeft hij de oude weer aangesloten voor tijdelijk. We horen het motortje wel lopen maar het dak gaat niet open. Iemand enig idee waaraan dit kan liggen? Een tikje geven helpt nu ook niet meer. Zou hij zijn laatste beetje adem tijdens de demontage hebben uitgeblazen? Handmatig krijg ik hem wel gewoon open. Zijn er nog dingen waar we rekening mee moeten houden als we de nieuwe pomp aansluiten zodat dit straks wel in 1x werkt? Allemaal heel erg bedankt! And have a nice ZZZ en ZZZZ summer!
  9. Heren, op een of andere manier heb ik jullie meldingen helemaal niet gekregen.. Probleem is er nog steeds, inderdaad als hij het niet doet en ik tik er minimaal tegenaan gaat hij meteen helemaal open. Het zou een kabelbreukje kunnen zijn wat misschien makkelijk te repareren is. Probleem is alleen dat je steeds maar een paar seconden hebt om dit te testen. En dat het echt lijkt alsof het met de warmte te maken heeft. Hoe kun je de pomp veilig los maken? De slangen die eraan vast zitten met moeren zijn helemaal wit uitgeslagen waardoor ze best vast zitten. Bedankt allen!
  10. Hallo, bij mijn z4 uit 2003 is de pomp al naar de achterbank gebracht. Was al gebeurd toen ik hem kocht. Nu weigert hij af en toe dienst. Het lijkt er zelfs op dat het met de hittte te maken heeft. Als hij het op het moment niet doet en ik tik er een paar keer tegenaan doet hij het vaak weer. Nu zag ik op YouTube een filmpje van iemand die hem spoelt in een bak dieselolie waarnaar hij het weer perfect deed. Iemand hier ervaring mee? Kun je dit makelijk zelf doen en heeft het zin? Een nieuwe is weer best prijzig. Bedankt allen!
  11. Hallo, ik heb een z4 uit 2003. Afgelopen weekend ging de kap niet helemaal dicht tot het einde. Na een beetje wringen lukte het wel en kreeg ik hem helemaal naar beneden. Sindsdien hoorde ik steeds een krak als hij openging. Toch maar eens kijken, nu bleek de plastic kap die achter de ruit zit (artikel 51437110231) afgebroken te zijn en in de weg te zitten. Met het dak half open kon ik de brokstukken eruit halen en nu zit er dus geen kap meer. Mijn vraag is eigenlijk waar dient de kap voor? Is het alleen voor het zicht of heb je hem ergens voor nodig. Toen ik daar bezig was zag ik ook dat je van binnenuit een k op kan indrukken waardoor er een lipje naar beneden gaat in de buurt bij dje kap. Ik weet eigenlijk ook niet waar deze voor dient. Iemand deze kap wel eens vervangen? Moet het hele dak eraf? Alvast bedankt mensen!!!
  12. Geen domme vraag, ik had hem getest op een industrie terrein waar je niet harder als 50 kan.... dat was her probleem. Heel stom maarja had het nog niet eerder gehad. Thanks voor de hulp
  13. Hallo mensen, heb net een z4 (e85 uit 2003) gekocht en lees op verschillende fors dat je met coderen aardig wat opties naar boven kunt halen. Klinkt goed! Is er iemand in Brabant die dit kan en misschien met mij wil kijken wat er allemaal te activeren valt bij mij of iemand die weet waar ik dit kan laten doen hier in de buurt? Alvast bedankt,
  14. Zojuist kapje eraf gehaald, stekkertje erin gedaan, getest. En helaas niets. Iemand enig idee. Toch in laten lezen misschien? Of heeft iemand anders nog een idee, auto is van 12-03.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.