Ga naar inhoud

EdwinK

Member
  • Items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

EdwinK won de laatste dag op 9 mei 2018

EdwinK had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 (E85)
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Tiel

Contact Informatie

  • Skype
    edwin.koevoet

Recente bezoekers van dit profiel

1,206 profielweergaven

EdwinK's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

15

Reputatie

  1. EdwinK

    Sticky steering

    Hoi Leon, zie je bericht nu pas, excuus daarvoor. Zelf kom ik uit Tiel, ongeveer dezelfde afstand naar Mönchengladbach, die 1,5 uur rijden is het echt dubben en dwars waard. Reparatie duurde nog geen 2 uur, ze hebben geen wachtruimte maar heb wat gewandeld in de omgeving en voor je het weet is hij weer klaar. Stop met zoeken naar een lokaal bedrijf, dat heb ik ook geprobeerd, ben ook in Zwolle geweest (ook bijna 3 uur heen&weer) en lokaal, heeft allemaal tijd en geld gekost zonder resultaat. Groet Edwin Zelfde ervaring hier, Rotschenk is de juiste beslissing!
  2. EdwinK

    Sticky steering

    Wat je al zei, Volker is een echte vakman. Eerste ervaring is positief, op de heenweg lichte klachten na 1,5 uur rijden, terug met kachel op standje sauna niks gemerkt. Nu wachten op een warme dag voor de echte test.
  3. EdwinK

    Sticky steering

    Bedankt, daar hebben al meerdere mensen me voor gewaarschuwd. Komt goed 👍
  4. EdwinK

    Sticky steering

    Willem, Ik heb exact dezelfde problemen als die jij beschrijft, met name irritant op de snelweg bij kleine stuurcorrecties. Reeds eerder een poging gedaan om de excentering te verstellen bij ProCar in Zwolle, maar dit heeft niet geholpen. Ga morgen langs bij Automobil-Service Rothschenk und Hofmann GmbH in Mönchengladbach, de specialist inmiddels in het verhelpen van Sticky Steering. Hierbij wordt het lager van het stuurhuis vervangen door een aangepast exemplaar waardoor het probleem zich niet meer zou kunnen voordoen.
  5. Aero achterbumper diffusor - installatie instructies Heeft er wellicht iemand instructies hoe je precies een Aero diffuser op een bestaande bumper monteert? Waar moet je de bestaande bumper afzagen? Groet Edwin
  6. Heb afgelopen weekend een set opgehaald uit Duitsland, weliswaar 'nachbau' maar zien er goed uit en schappelijk geprijsd. https://www.ebay-kleinanzeigen.de/m-nachrichten.html?conversationId=3p5d:3vp25qz:2fv0t0b85 Hij heeft nog een set 'nachbau' en een set origineel liggen....
  7. EdwinK

    Sticky Steering

    Een lokale garage had het eerst geprobleerd, echter zonder resultaat (bleek achteraf dat ze de ring 7 mm de verkeerde kant op hadden gedraaid). Bij Procar in Zwolle geweest, hier hebben ze de ring eerst terug in normaal gezet, uiteraard zonder resultaat. Toen de ring 7 mm de goede kant op verdraaid, was een stuk beter maar nog niet helemaal, wederom 4 mm verdraaid en probleem leek voor 90-95% opgelost, totdat we afgelopen zaterdag zo mooi weer hadden, ben tot op heden dus helemaal niet tevreden met het resultaat. Nu wordt er als alternatief voorgesteld om een gaatje te boren en het vet erin te spuiten zoals ook wordt gesuggereerd, doch niet met de zekerheid dat dit ook gaat werken, mogelijk is de ring/lager al teveel versleten. is. Overweeg nu toch de Duitsland optie voor het vervangen. van de ring.
  8. Heb je een Aux aansluiting? Goedkoopste is een Aux aansluiting laten inbouwen, informatie hieromtrent is te vinden op dit Forum, aux-module zelf kost meen ik EUR 60 bij Ekris webshop. Als alternatief kun je, mits je een cd-wisselaar hebt, deze aansluiting gebruiken voor een Dension en kun je via BlueTooth afspelen.
  9. Ok, dank voor je reactie, dan kijk ik het verder wel even aan.
  10. Guido, als dit euvel zich voordoet, doet zich dit dan altijd voor, of alleen bij bepaalde omstandigheden (buitentemperatuur of gebruik)? Vorige week bij thuiskomst hoorde ik ook een heel apart bij het thuiskomen/inparkeren, maar afgelopen dagen vervolgens niks meer gehoord...
  11. Sorry Rob, maar moet ons helaas afmelden. Succes met de rit en tot de volgende.... Groet, Edwin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.