Ga naar inhoud

ColCabrio

Member
  • Items

    225
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

ColCabrio won de laatste dag op 10 mei 2015

ColCabrio had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW GT en C3 Pluriel voor doggies en kiddo vervoer!
  • Geslacht
    Female
  • Locatie
    Overijssel

Recente bezoekers van dit profiel

1,609 profielweergaven

ColCabrio's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

14

Reputatie

  1. ColCabrio

    "Ex" QPe rijder

    En terecht! Maar euh..... dit is echt te "pruimen"???? CHALLENGE - PRUIMENCOULIS VAN OP PRUIMENHOUT GEPOFTE PRUIMEN INGEZONDEN DOOR: HUUB Vergroten Ingrediënten 4 stuks pruimen12 gram suiker2 eetl. citroenhoning1 chunck pruimenhout1 korrel lampongpeper4 draadjes saffraan(grapje natuurlijk! je hebt mijn stem!!... en gaap!)
  2. Klopt, dus een hele goede reden om deel te nemen aan de limborit. Iedereen blij in huize Sjonnie! (een dagje shoppen als plezier voor mij zelf, kilometers vreten in goed gezelschap voor Sjonnie en junior 2 dagen portable dvd kijken incl. hoofdtelefoon anders worden wij tureluurs van het genre (buurman en buurman is ff leuk!! o ja en ik vergeet nog: vakantie voor de beestenboel! Iedereen thanks voor de suggesties, nu maar weer on topic en mochten er nog meer "shop"suggesties zijn......pm me!
  3. Ralph Lauren zowel heren als kids @ Ruud: (stokstraat) Maastricht heeft vast en zeker gewenste merk(en) maar een minder gewenst prijskaartje.
  4. is ook een goede suggestie, alleen jammer dat dat ene merk er niet is vertegenwoordigd! (in Maasmechelen dan) Het super goedkoop tanken adres mag je natuurlijk altijd doorgeven!!
  5. @ Coot, op mijn Apple computer geen enkel probleem om dit filmpje af te spelen hoor. En ik moet eerlijk bekennen als kattenliefhebster, dat ik voor deze "engeltjes" toch ook graag een blokje om zou lopen
  6. Hoewel ik mijn "ride" wel mis in het rijtje en ik nog steeds vind dat die prima mee had kunnen doen, mijn stemming: 1. David 2. peterz3 3. Coot
  7. Zoals reeds eerder gemeld door mijn wederhelft hebben we ook katten (gehad) en die zijn echt van mij, maar kan ik het toch niet na laten om ook nog 2 foto's te plaatsen van honden die deel hebben gemaakt van ons gezin lang geleden! Charlie, 4jr geworden en bang voor vliegjes Nero, 12 jr geworden gekregen toen hij 4 jaar was met 2 A4-kantjes commando's waarnaar hij heel goed luisterde (bij zijn vorige baasje dan) Bobo, 9 jr geworden. heerlijke red tabby kater, maar zo blond als ik weet niet wat en kon in de bank/stoel gaan zitten als Al Bundy Robbie (de look a like van Bobo maar zijn eerste jaren opgegroeid op een boerderij/buiten) en Zoe zwarte pers en zo dement als een deur maar is er nog steeds Robbie is helaas in april 2010 overleden door domweg van de leuning van de bank te vallen door toedoen van (waarschijnlijk) een hersenbloeding
  8. ColCabrio

    Onze jarigen

    Bedankt allemaal voor de felicitaties!!
  9. Een man leest in een tijdschrift dat je de daad kan verlengen door vooraf te masturberen. Hij besluit dezelfde avond, na het werk een proef te doen! Maar zijn probleem is: waar zal hij het doen? Op het toilet? Teveel volk! Achter zijn bureau? Te riskant! In het park verderop? Teveel spelende kinderen! Onderweg naar huis denkt hij de oplossing gevonden te hebben: op een parkeerplaats langs de weg stoppen , onder de wagen gaan liggen en doen alsof je de onderkant van de wagen inspecteert. Zo gezegd, zo gedaan.... De man rijdt een parkeerplaats op en gaat onder de wagen liggen, broek open, ogen dicht en keihard aan z'n vriendin denken! Net voor het moment supreme voelt hij iemand aan zijn broekspijptrekken. Om z'n ritme, zo kort voor de ontlading niet te verliezen, houdt hij zijn ogen gesloten en gaat gewoon door....... Opnieuw wordt er aan zijn broekspijp getrokken. Nog steeds de ogen gesloten en druk bezig vraagt hij:' Wie is daar? ' Politie', is het antwoord, ' Wat moet dat hier?' 'Ik ben mijn achteras aan het inspecteren, want ik denk dat ze gebroken is',antwoordt de man in paniek. 'Ah,OK zegt de agent lachend ' en nu je toch bezig bent, kijk dan meteen even naar de handrem, want je wagen staat 10 meter verderop tegen een lantaarnpaal!
  10. Willy en Diana, nogmaals ..... ENORM bedankt voor alles (de overheerlijke "kapsalon", de vele superdierenkaartjes met als klap op de vuurpijl de felbegeerde laatste die ook nog eens op de valreep gebracht werd, de lego, het ijsje, de gezelligheid en gastvrijheid en uiteraard niet te vergeten, de aandacht!) We hebben ons uitstekend vermaakt, toch mooi iets meer dan een halve dag onder de pannen met heen en terugreis inbegrepen. LOL; toch handig om te weten dat zo'n kapsalon kan dienen als ontbijt, lunch en avond eten tegelijkertijd, maar toen het eenmaal gezakt was de trek naar een nieuwe kapsalon in alle hevigheid aanwezig. En ik was gewaarschuwd dat het wel eens een verslavende werking kon hebben. En Bedankt!!
  11. Zo jong zijn de verschillen al duidelijk!
  12. @ Nadia; hierbij ook 1 in de categorie armoede. Een vader komt in de slaapkamer van zijn dochter, en ziet een brief op het bed liggen. Na enige aarzeling besluit hij de brief te lezen. Liefste Papa, ... Ga even zitten als je dit leest... ... ... ... Het is met pijn in mijn hart dat ik je vertel dat ik er zo plotseling op uit ben getrokken met mijn nieuwe toffe vriend. Ik ben passioneel verliefd, en het is best...een vriendelijke jongen, ondanks zijn piercings, tattoos en zijn grote moto. Dat is nog niet alles: Ik ben zwanger, en Harrie zegt dat we heel gelukkig worden in de kamer van zijn tijdelijke onderduikadres, bij de broer van zijn vaders tante. Hij wil veel kinderen, en zoals je weet is dat ook mijn grootste droom. En die sluier is echt handig hoor, tegen de zon en tegen de vliegjes... Ik leerde ook reeds dat marihuana niet verslavend is, en we hebben besloten het zelf te gaan kweken, voor ons en onze vrienden. Harrie is al actief als tussenhandelaar in cocaïne en XTC en hebben dus ook ons eigen productiebedrijfje. We zijn echt goed bezig hoor! Het geld hebben we hard nodig, want we zijn nog jong, en we gebruiken zelf ook een klein beetje coke en XTC, en dat spul is hartstikke duur hoor... Haast niet te betalen! Je zegt altijd dat je van de liefde alleen niet kunt leven, maar omdat Harrie geregeld een paar zeer goede vrienden uitnodigt, kan ik toch ook wat meebetalen... Ik vraag je verder te bidden dat de wetenschap snel iets mag vinden tegen aids, zodat mijn Harrie toch nog kan genezen... En papa, wees vooral niet ongerust, ik ben toch al 14 en kan al heel goed voor mezelf zorgen. Over een paar jaar zal ik je komen opzoeken zodat je al je kleinkinderen kunt bewonderen! Je liefhebbende dochter..., XXXXX PS: Papa, ben je er nog? En ben je niet te erg geschrokken? Gekke papa, dit briefje is natuurlijk een grapje! Ik ben spelen bij Hannelore en wil alleen maar bewijzen dat er veel ergere dingen zijn dan een slecht rapport. ...Het mijne ligt op het nachtkastje
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.