Ga naar inhoud

Marc1962

Member
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 Coupe 3.0
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zutendaal ( België )
  • Interesse(s)
    Voetbal, z3 coupe , Porsche

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marc1962's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Hallo, daar ik nog steeds problemen heb met het monteren ( afstellen) van het nieuwe raammechanisme in de linkse deur ben ik even bij BMW langs geweest. Daar vertelde ze me dat er een positiesensor op het motortje zit. Kan me iemand vertellen hoe dit werkt , waar deze zit? Alvast bedankt.
  2. Hallo, na heel wat problemen met het zijraam in de deur aan de bestuurderszijde ben ik toch over gegaan tot het plaatsen van een nieuw venstermechanisme. Kan me iemand vertellen hoe je het raam nu moet afstellen? Het raam staat nu half open en dat is nu aan zijn eindpositie. Als je het raam verder naar onder stuurt zie je dat het venstermechanisme het raam te ver naar onder stuurt. Bij het dan terug naar boven sturen stopt het halfweg. Graag reactie aub . PS: ik ga ervan uit dat het afstellen van het raam voor een Coupe en een cabrio identiek is. Alvast bedankt.
  3. Hallo, weet er iemand waar ik terecht kan voor de aankoop van tweedehands onderdelen voor mijn Z3 coupe? Ik ben op zoek naar de linkse deurvenster van een 3.0 van 2001. Alvast bedankt.
  4. Kan me iemand op weg helpen waar ik onderdelen online kan aankopen voor de Z3 coupe? Graag een site waar je gedetailleerde overschemas kan bekijken van de aan te kopen onderdelen. Alvast bedankt.
  5. Ff iets over mezelf . De liefde voor de coupe is er al jaren . Het is er echter nooit van gekomen om er eentje te kopen daar mijn ex steeds een grondige hekel had aan de coupe ( je vindt hem mooi of niet, er is geen tussenweg.) Sinds ik 2 jaar geleden mijn vriendin heb leren kennen is alles in snel tempo gegaan . Samen ( zij vindt de coupe wel mooi) zijn we onze 3.0 gaan ophalen in Duitsland. De coupe is zilverkleurig, volledig onderhoudsboekje en volledig origineel met 108000 km. grts.
  6. Natuurlijk. De originele velgen worden ook niet verkocht. Bedankt
  7. Hallo, eerste keer op dit forum. Ik wil graag op mijn Z3 coupe een breedset velgen leggen. Welke velgen kunnen nog onder de coupe ( ligt wel 20 mm lager) , 17 - 18 of 19 inch en welke ET- maat moet ik in gedachte houden voor de voorste en achterste velgen aub? Indien mogelijk ook de bandenmaat vermelden aub. Alvast bedankt voor de reacties .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.