Ga naar inhoud

Turtlespeed

Member
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Het noorden van Nederland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Turtlespeed's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. Wanneer ik die " aero's" bestel, zijn deze dan zo te monteren op de bestaande " armen", of moet ik nog wat extra's bestellen?
  2. Dank voor de info! Wat zijn eigenlijke de originele die er bij levering bij de e85 destijds op zaten?
  3. Hoi, Ik ben toe aan nieuwe ruitenwisserbladen voor mijn z4 uit 2008. Nu kost een setje bij de dealer €48. Wanneer ik een beetje rond kijk op internet zie ik ze voor veel minder langskomen o.a. van Bosch. Welke kunnen jullie aanraden? Svp ook even het artikelnummer vermelden zodat ik de juiste kan bestellen! Dank voor jullie advies.
  4. Haha :-) Maar waar zal deze dan zichtbaar zijn, en waar duidt dit op?
  5. De *dot*? Hoe ziet die er uit?
  6. Oke! Weer wat geleerd! Alle ZZZZ hebben deze optie dus? En het klopt dus ook dat je hem niet op afstand kan sluiten?
  7. Hoi, Sinds gisteren in het bezit van mijn ZZZZ (zie: Nu kom ik er achter dat ik de kap ook met de sleutel kan openen :-) (gewoon de "openen" knop lang ingedrukt houden). Is het nu ook logisch dat ik met de sleutel ook weer de kap kan sluiten? De "sluiten" knop lang ingedrukt houden, werkt in ieder geval niet.....
  8. Over een tijdje kan ik mijn eerste Z4 ophalen. Het is een e85 3.0si uit 2008. Nu ben ik me een beetje aan het oriënteren waar ik deze auto het beste in onderhoud kan gaan doen. Dus wanneer jullie een goede tip hebben, laat het me dan svp weten. Omgeving: Groningen, Assen enz. Thanks!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.