Ga naar inhoud

Mare2014

Member
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Mare2014 won de laatste dag op 14 december 2018

Mare2014 had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 MC
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Beverwijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mare2014's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Ik heb wel een deurunit voor je liggen waarmee je het kan proberen (omgeving Beverwijk)
  2. Voor de middenconsole deze DIY: https://www.pelicanparts.com/techarticles/BMW_Z4M/163-INTERIOR-Center_Console_Replacement/163-INTERIOR-Center_Console_Replacement.htm
  3. Dank voor je tips, het gaat pm het tweede, de pasvorm, bovenin sluit het raam niet netjes op de softtop waardoor er veel windruis ontstaat.
  4. Bij mogelijke aanschaf altijd een compressietest laten uitvoeren. De wanden tussen de cilinders van de S54 zijn erg dun en als hier wat mee is of met de koppakking dan heb je vrij weinig aan de motor waar het in feite om te doen is bij de Z4M.
  5. Naar boven voor Europa en naar beneden voor de UK
  6. Hulp gevraagd raam afstellen Z4MR Wie o wie kan me helpen bij afstellen van het raam op de softtop van mijn Z4M roadster? Liefst in de regio Noord-Holland. Uiteraard is een ritje in de Z4M daarbij inclusief !
  7. Z4M Roadster project Sinds vorig jaar een Zwitserse Z4M Roadster in het bezit met behoorlijk wat werk, vooral optisch. Ben nu met de panelen bezig een aantal worden gespoten omdat ik de krasjes net te diep vind. Ik zal jullie via deze post de vorderingen met foto's laten meeleven ;-)). Ik heb nu echter een probleem, wie weet hoe het zijachterscherm eraf moet en ook het liggende deel direct achter de softtop. Van het zijachterscherm zijn uiteraard alle boutjes al los maar iets houdt het tegen .... zie foto welke delen ik bedoel.
  8. Mooie Z4! Je zou AKTO in Apeldoorn ook even kunnen benaderen wat wel/niet kan bij de RDW zie: www.akto.nl De reflectors zou je aan de binnenkant van de bumper kunnen demonteren en spuiten in kleur is alles weer strak. Verder is het aan te raden om bij ca. 100K km de Lagerschalen te vervangen en de Vanos te reviseren. Ik heb een Z4M als je nog specifieke vragen hebt stuur even een pm.
  9. Hoort dit schuifje naar boven of beneden te staan voor gebruik in NL en is dat voor beide lampen dezelfde positie ?
  10. Ik heb even gekeken bij mijn Z4M en deze boutjes en u-klemmen houden de air diffuser op z'n plek.
  11. Harold, mijn Z4M is inmiddels een aantal jaar onderhoud bij ProCar in Zwolle, ze zijn een BMW (M) specialist. Ik ervaar dit bedrijf als zeer deskundig en betrokken bij hetgeen je wil tegen een redelijk tarief.
  12. Bi-xenon is helaas schaars en tot heden niet gevonden, wel de behuizing van een RHD Halogeen versie. Vraag is of ik alles nu kan overzetten na n zaterdag dremelen?
  13. Koplamp bi-xenon herstellen Het verstelmechanisme aan de buitenzijde van mijn bi-xenon koplampen (facelift Z4 model 2006) is afgebroken waardoor de hoogteverstelling niet meer werkt. Is het mogelijk en op welke wijze om de ruit en de binnenzijde om te zetten naar een andere behuizing (en welke behuizing is hiervoor te gebruiken?). Ik ben benieuwd want één nieuwe koplamp kost E998 (onderdeel 63127162717/18). Dank alvast voor jullie reacties!
  14. Dat klopt, hoe vervang je echter het stadslicht deze zit helemaal verstopt. Is er op dit forum een DIY? Betreft overigens een Z4M uit 2006.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.