Ga naar inhoud

Primavent 3.0

Member
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 coupé 3.0
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Duiven
  • Interesse(s)
    BMW, tuning, kwaliteit, high-end audio, fitness, psychologie.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Primavent 3.0's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Ik vond het gezellig vanavond mensen, dank hiervoor.
  2. Beste mensen, ik vertrek even na vijven (hopelijk) uit Velp/Arnhem. Ik doe mijn best om zsm te komen. Hoop op jullie begrip hiervoor. Tot morgen!
  3. Kom op mensen, nog een paar daagjes! Who wants to meet?
  4. Bijvoorbeeld de zilveren M met de Hi-Spec remmen. Deze staat nu voor 29K te koop. Ruim een jaar geleden was deze op marktplaats voor nog geen 15K.
  5. Met 130 op de teller en in heel nette staat denk ik dat de wel een eind richting 15K komt met een 3.0. Je moet dan wel een echte liefhebber hebben natuurlijk. Je kunt 'm ook te koop zetten en 'm houden zolang je niet je vraagprijs krijgt...
  6. Ik zou graag met jullie kennismaken en ook jullie auto's &mods eens bekijken. Onder voorbehoud van een nare omstandigheid in mijn familie wil ik me graag aanmelden.
  7. Volgens mij heb ik dat ook. Binnenkort auto eens op de brug en voelen maar...
  8. Ben ik ook erg benieuwd naar, helaas geen reacties op deze thread...
  9. Eens met Emi! Ik heb in het verleden mijn 330ci met M54b30(zelfde blok dus) laten voorzien van een standaardchip. Chip op maat is vast beter, maar goed. Een atmosferische motor chippen zal minder spectaculair zijn dan een geblazen exemplaar maar het verschil is merkbaar. Met de originele software voelt het toch wat slapjes weer. Voor een paar honderd absoluut het geld waard! By the way, waar kan ik mijn 3.0 coupé het best laten chippen? €250 is wel een heel scherpe prijs trouwens. Ziptuning rekent €390.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.