Ga naar inhoud

Gio

Member
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Amsterdam

Recente bezoekers van dit profiel

373 profielweergaven

Gio's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Bedankt voor de tips heren, ik heb de advertentie aangepast. Met al dan niet M stoelen, dit komt uit de BMW database voor mijn auto: 711 M Sport Seats For Driver/front Pas M Sportsitze Fuer Fahrer/beifahrer Kan je uitleggen waarom ik het dan toch geen M sport stoelen kan noemen?
  2. lightning87, ik heb de M stoelen inmiddels op marktplaats gezet! (Oh en ze zijn inderdaad zwart :-))
  3. Hallo en bedankt voor all reacties. Had ik niet (zo snel) verwacht allemaal, excuses voor mijn afwezigheid dan maar. Het betreft inderdaad (hand verstelbare) M sportstoelen met de 'dubbele oortjes' en de verlengbare zit. Aan deze stoel lijkt inderdaad weinig te veranderen en ook de pedalen lijken weinig ruimte te bieden. Aandacht gaat dus naar (eventueel) een andere stoel, maar nu vooral op zoek of er wat ruimte gewonnen kan worden in het achter paneel. Ik denk dat een of twee cm al heel wat winst oplevert. Zo te zien op video's (hifi mod's) schuilt achter het kunststof deel de speaker, en daar lijkt dus ruimte te winnen te zijn. Eronder is tapijt en het voelt alsof daarachter isolatie materiaal zit, en niet gelijk carrosserie, dus dat geeft ook hoop. Ik overweeg een kijkje te gaan nemen in een sloop z4 ergens, voordat ik bij de mijne van alles los ga trekken. Als ik wat verder ben dan laat ik het zeker weten, tot dan blijf ik benieuwd naar de ervaring van anderen! Gio
  4. Hallo, Kan iemand mij adviseren hoe ik meer bestuurdersruimte kan maken in een E85 met sportstoelen incl. verwarming? Ik heb meerdere fora in binnen- en buitenland doorgezocht en heb tot nu toe weinig anders gezien dan de tip om de achterzijde van een stoel te verwijderen. Heeft iemand daar ervaring mee en kan dat ook met de sportstoel? Zijn er ervaringen met bv -pedaalset verder naar de neus toe plaatsen -stoelzitting verlagen -stoelrails verlagen -stoel rugleuning vervangen of dunner maken -andere stoel plaatsen (welke, zijn er BMW performance stoelen die zouden kunnen helpen) -ruimte vergroten door materiaal van wand achter de stoelen te verwijderen? Dit zijn veel vragen, ik hoop dat jullie wat ervaringen willen delen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.