Ga naar inhoud

jk_newbie

Member
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    2011 Z4 E89 23i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Capelle aan den Ijssel

Recente bezoekers van dit profiel

767 profielweergaven

jk_newbie's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. "Probleem" gevonden, kruisingen etc. zijn alleen zichtbaar in splitscreen mode. Ik denk dat deze mode bij een garage bezoek is uit gezet.
  2. Hoi allemaal, Sinds kort heb ik een probleem met mijn navigatiesysteem. De afbeeldingen van kruisingen en rijbanen worden niet meer getoond. Ik heb al geprobeerd het systeem te resetten door de volumeknop ingedrukt te houden, maar dat heeft niet geholpen. Heeft iemand ideeën of tips om dit op te lossen? Alvast bedankt!
  3. Daar ben ik ook benieuwd naar
  4. Onderweg naar Corsica. Dak dicht ivm bagage...
  5. Toevallig mijn originele accu van 9 jaar oud vorige week preventief vervangen. Kofferbakslot had wat kuren, dus eerst maar even gekeken of een nieuwe accu zou helpen. Hielp overigens niet, maar was al langer van plan accu preventief te vervangen.
  6. Blijkbaar ook de V style in 17 inch. Misschien beter voor RFT en comfort? Iemand ervaring mee? Zijn ze nog nieuw bij de dealer te koop? Joris
  7. Ik kon het ruiken en op een gegeven moment kwam een rook wolkje via alle ventilatieroosters naar binnen. Toen ik de motor bekeek zag ik ook wat olie (ongeveer vanaf de pakking). De garage stelde zelf de diagnose. Ook antwoord van BMW nl gekregen: "Hartelijk dank voor uw bericht via het BMW contactformulier waarin u te weten wilt komen wat onderhoudsafhankelijke Pakkingen zijn. Erg leuk om te vernemen dat u geïnteresseerd bent in BMW. Onder onderhoudsafhankelijke pakkingen valt de pakking van de oliefilter. In dit geval geld het voor alle onderdelen van de auto, zodra het onderhoudsafhankelijk is wordt het niet meegenomen in de garantie. "
  8. Pakkingen – excl. onderhoudsafhankelijke Hoi, Ik lees de volgende tekst voor BMW premium selection: Pakkingen – excl. onderhoudsafhankelijke Wat zijn onderhoudsafhankelijke pakkingen? Bij mij is de klepdekselpakking lek (binnen de garantie termijn). Groet, Joris
  9. Ook de hellingshoek uit, maar idd ook de interieursensor
  10. Is het niet door de wind? Bij mij is het een enkele keer met veel wind gebeurd. Als er nu veel wind is zet ik de hoek sensor uit (2 x op 'sluiten' drukken)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.