Ga naar inhoud

Balto van 't Hof

Member
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3, Suzuki SX4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Baflo
  • Interesse(s)
    Mijn Z3 1.9 2001 zilvermetallic

Recente bezoekers van dit profiel

718 profielweergaven

Balto van 't Hof's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. Sinds 1,5 jr int bezit van een Z3. Destijds ben ik gevallen voor de kombinatie van prijs, reputatie kwaliteit, en de geweldige lijnen. De Mazda, MG TF (?), Z4 moesten het afleggen tegen het schitterende model van de Z3. Porsche Boxter viel af vanwege niet kloppende verhoudingen; de kont is duidelijk te lang.
  2. Ja, ok, maar ik ben op zoek naar een hoes die alleen het cabriokapje bedekt en niet de hele auto.
  3. Nou begint het wat donker te worden, bij dezelfde autohoezenonline adviseerde de verkoper (?) ,als waarbij jij die goedpassende hoes bestelde, mij een hoes van 39 cm te groot. Voor binnen niet zo'n probleem maar voor buiten gaat dat fladderen en klapperen en ik slaap aan die kant van het huis.
  4. Helaas inspector, D parts kon me niet helpen, khad even hoop bij Autohoezenonline.nl maar ook helaas. Wel een hoes die 39 cm te groot is maar dat fladdert als een gek alst een beetje gaat waaien. Tot dusver alleen die dure hoes en dat is me te gek.
  5. Hofman in Leek heeft er ook altijd wel een paar staan. Heeft de reputatie een prijzig adres te zijn.
  6. Scorpion, mijn dank. Inderdaad zoiets zoek ik. Inmiddels heb ik D parts in Winneweer gemeelt of zij iets hebben. Als rechtschapen Hollander die in Zeeland is geboren wil ik wel een klein prijsje voor een grootse hoes.
  7. Goede zaterdagmorgen Z mannen Aangezien ik in een aanvliegroute van vrij grote vogels blijk te wonen die met verbijsterende nauwkeurigheid mijn Z3 tot poepdoel hebben uitgekozen zoek ik een hoes die het kapje bedekt. Ook zijn er katten die het topje uitverkozen hebben om op te verkeren en wil ik ook mijn nieuwe achterruitje beschermen tegen UV. Zoek ik dus een afdekhoes die zo dicht mogelijk de contouren van de Z3 volgt. Weet iemand van jullie misschien of er zoiets op de markt is?
  8. Ruim 1 jr geleden kocht ik een Z3 1.9 i van 2001 (dus wide body); een 4 cilinder dus met 137K op de teller. Voordat ik hem kocht ben ik ermee naar mijn vaste garage gegaan en heeft een monteur (die er zelf ook een heeft gehad) hem in 20 minuten op de kritiese punten bekeken. Was prima in orde. Ik ben inmiddels 69 en heb hem voor het cruisen. De 1.9 is daarvoor ruim voldoende en vind ik hem zelfs vrij pittig. Heerlijk om met mijn vriendin "topless" rond te toeren en het mooie weer komt er weer aan !!!! Succes.
  9. Hallo Z3 mannen. Wellicht een wat onnozele vraag. Wanneer is een Z3 een M? Kheb een kennis die heeft een Z3 1.9i van 2000 en volgens hem is dat een M uitvoering. Nou meen ik te weten dat de M uitvoering een 3.0 of een 3.2 ltr is. Wie kan hier een uitspraak over doen? Groet Balder
  10. Na raadpleging van dit forum en zoeken op internet heb ik recent ook een setje Ragg Topp aangeschaft maar nog niet gebruikt.
  11. Ontwikkelingen: zojuist bij de BMW garage geweest. De magazijnmeneer kon er niet achter komen of er tussen de matjes en de schakelaar nog een "verlengsnoer" moest komen. Weet iemand dit? Verder was de prijs van 1 schakelaar €126; gelukkig is er de 2e hands markt. Binnenkort maar naar de BMW sloper hier in de regio en daar maar overleggen. Als ze het niet weten dan bestel ik wel matjes bij Conrad (€95 voor 2 stoelen incl schakelaar)
  12. o, dat is interessante info. Volgens Pimgmx zat het leer niet gelijmd. Voorzichtig eerst ff kijken dus oft er niet al in zit, zou geinig zijn en, voor zover ik kan zien, heb ik een standaard stoel. Mocht je die 2 facelift schak's kwijt willen (mits in goede staat) dan wil ik daar best €20/schak voor betalen
  13. Ok, kga morgen maar es ff bij de BMW dealer langs; de prijzen die de magazijnmeneer mompelde waren duidelijk anders dan wat jij aantrof op internet. Als die prijzen kloppen dan bestel ik 4 matjes en vraag ff of iedere verwarmingsschakelaar past en zo ja, klaar is de bestelling. Een vriend wil tzt wel helpen met de boel aan te brengen, hij moet alleen nog ff zijn recent gekochte flat bewoonbaar maken, kan dus wel ff duren of ik vind een andere mogelijkheid. Ksta helemaal open voor suggesties verder.
  14. Mijn matjesbevindingen: Conrad; voor 2 stoelen (rug + zitting) + schakelaars € 94,99 BMW dealer 2 stoelen (rug + zitting) zonder schakelaars ca €240 (te bestellen voor de M uitvoering.) Aliexpress 2 "" met US dollar 45,50 Originele sloop schakelaars €20/stuk De BMW magazijnman adviseerde mij om ook ff te kijken bij Alba automotive en dat ga ik binnenkort ff doen. het meest safe lijkt mij om of alles van BMW te bestellen en gebruiken (dan past het allemaal bij elkaar, lijkt mij ??), zo ja dan heb ik alles origineel en heb daar de meerprijs vd matjes voor over, (schakelaars van de sloop a €20) of matjes bestellen bij hetzij Conrad of Alba en dan ook de meegeleverde schakelaars ergens op/in te bouwen Mijn prijzen verschillen nogal van de jouwe, waardoor komt dat? Zie ik iets over het hoofd? In ieder geval bedankt voor het meedenken
  15. De primaire vraag is (en is m.i. beantwoord door pimgmx) of je uberhaupt universele matjes tussen het leer en het schuim kunt krijgen met behoud van fraaie vormgeving. De volgende puzzel is gebruik je de schakelaar van de geleverde matjes (past natuurlijk nooit niet in het dashboardgat) of frutsel je originele BMW schakelaar erin, wellicht dan de stekkertjes demonteren en de draden op elkaar pas maken. Die 3e draad, zou dat een thermostaatdraad kunnen zijn zodat onze hammetjes niet verbranden? Misschien heb je sowieso 3 draden nodig omdat er meestal 2 verwarmingsspiralen in een matje zitten, de 1e is voor stand 1 en de 2e verwarmen de beide spiralen, dus dan heb je daarvoor alleen al 3 draden nodig. Waarom is dat bij een facelift lastiger? Overigens heb ik Dparts afgelopen zondag benaderd voor de schakelaars maar hij reageert (nog) niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.