Ga naar inhoud

Paulm

Member
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 coupe 3.0si
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Amsterdam

Paulm's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Goedemiddag, Ik heb sinds een paar weken een sissend geluid als ik optrek. Rond de 2000 toeren begint het. Ik heb een automaat en het gekke is dat in z'n 'p' of 'n' niks te horen is maar dus wel in z'n 'd'. Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn? Het is begonnen tijdens een vakantie in Frankrijk. Ik merk geen krachtverlies. Ben bij een garage geweest maar daar hebben ze niks kunnen vinden, ook geen storing. Heb een z4 coupe uit 2007. Bedankt alvast.
  2. zoekfunctie niet goed genoeg gebruikt eerste keer.. excuus. Denk dat het een ritje Reeuwijk wordt.
  3. Goedemorgen, Ik ben voor mijn z4 uit 2007 op zoek naar een garage in de buurt van Amsterdam. Heeft er iemand tips? Altijd dealer onderhouden geweest maar veel slechte verhalen over dealers hier. Bedankt!
  4. Paulm

    Winterbanden

    Thnx voor de reacties! Ondertussen velgen via internet op de kop getikt en nieuwe pirelli winterbanden besteld, breedset. Worden er zaterdag onder gezet!
  5. Paulm

    Winterbanden

    Goedemiddag, Ik heb jullie hulp nodig. Ik ben op zoek naar een setje winterbanden + velgen voor mn 3.0si z4 coupe uit 2007. Wat er nu onder zit: voor: 225/40/r18 achter: 255/35r18 Auto is niet verlaagd of iets dergelijks. Ik weet ondertussen dat ik op verschillende maten van de velgen moet letten. Echter vraag ik me af wat nou de juiste ET waarde is voor deze Z4 en welke velgen eronder kunnen. Is dat rond de 42 ET? Passen 3 of 1 serie velgen er bijvoorbeeld ook onder? En is het verstandig om bij deze bandenmaat te blijven? Bedankt alvast!
  6. Paulm

    Op zoek..

    Dank voor de reacties! Er staan er inderdaad meer te koop, maar heb eigenlijk wel een prijs grens van rond de €20.000. De stap naar 24 vind ik dan best groot..
  7. Paulm

    Op zoek..

    Goedenavond, Ik ben Paul en op zoek naar een z4 coupe 3.0. Ben nu een paar weken op internet aan t speuren, ook in DL. Aanbod is natuurlijk niet groot en ik ben een beetje huiverig om er een uit DL te halen aangezien je dan toch niet zeker weet wat er mee is gebeurd. Ook staan er maar weinig op die nog een beetje in de buurt zijn. Vandaag proef gereden in deze: http://www.autoweek.nl/occasion?id=6RAXB&merk=BMW&model=Z4 Een super auto! Ziet er van binnen en buiten heel netjes uit. En direct een grote lach bij het horen van de 6 cilinder. Heb me een beetje ingelezen wat betreft het getik wat de motor kan hebben en het ss probleem. Motor klonk goed, koud gestart. En ss is lastig te testen begreep ik, niks raars gemerkt. Ontdekte vocht in de mistlampen (las dat dat veel voorkomt) en een paar testjes gedaan en knopjes ingedrukt, alles goed. APK en grote beurt kunnen uitgevoerd worden bij de dealer voordat ik m koop. Nou is mijn vraag: Wat vinden jullie van de prijs? Vind dat namelijk heel lastig. Hij is tot nu toe met 800 euro omlaag maar er zit waarschijnlijk niet heel veel meer in omdat ik ook die grote beurt wil. En hebben jullie verder nog tips? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.