Ga naar inhoud

hoppema

Member
  • Items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z4 3.0
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Rotterdam

Recente bezoekers van dit profiel

552 profielweergaven

hoppema's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. het is gelukt, op goed gevoel heb ik ze kunnen vinden. Ze waren een beetje vuil en kwam geen plas water uit gelukkig. nog even wat water langs het dak laten lopen en dit kwam Netjes via de drain naar beneden. heb vannacht toch even slecht geslapen zeg haha. Maar Gelukkig viel het mee.
  2. ik ben net even onder de auto gekropen. heb namelijk geen lift ter beschikking, maar kan ze helaas niet vinden.
  3. bedankt, ik ga dalijk gelijk kijken. is het verstandig om deze pluggen er uit de draaien?
  4. Dat zit bij de achterbanden aan de onderkant toch?
  5. Ik heb er zojuist naar gekeken. en er zat al een papiertje tussen, dus de vorige eigenaar heeft ook een keer problemen gehad. papiertje weer terug gedaan zodat de switch gewoon in was en het dak dus open ging. hoe kan ik controleren of de motor nog goed is? En hoe maak ik die drains schoon? Ben er beetje van geschrokken van de prijzen mocht het stuk gaan.
  6. Led is inderdaad Oranje. Accu is naar mijn weten nog goed. Ik ga dalijk eerst even kijken voor de microswitch en als dat niet werkt even de accu controleren. Heb op internet al het een en ander gelezen over de microswitch.
  7. ik ben zojuist om 01:00 in de nacht naar buiten gegaan. Sinds afgelopen week gaat mijn auto alarm soms af. Gisteren heb ik het zelf voor het eerst gehoord en ben dus op internet gaan kijken, daar stond dus dat het bonnet switch onder de motorkap was. Deze zojuist even los gehaald, ook kwam ik iets tegen dat het dak misschien niet goed vergrendeld was. Daarom probeerde ik dus mn dak even open en dicht te doen. Je raad het al, Dak gaat niet meer open. Lampje blijft branden als je het knopje indrukt om het dak te openen. Het rare is wel, mijn ramen gaan ook niet omlaag? Zou dit dan toch de motor zijn? of komt dit omdat ik de bonnet switch los heb gemaakt? Verder ben ik benieuwd hoe jullie bij de motor zijn gekomen? hebben jullie de kap eraf gehaald of is dit ook te bereiken via de achterbak?
  8. Ik bel nu ook gewoon via mijn aux kabel. Als hij muziek afspeelt stopt de muziek en hoef ik alleen op opnemen te klikken.
  9. Hoe bedoel je dat precies? snap niet helemaal wat je bedoeld namelijk.
  10. Het waren inderdaad 2 draad en die zaten in slot 3 & 4. Waar mijn rood en witte draad in moesten. Heb deze eruit gehaald en alles doet het nog haha. Telefonie weet ik niet, Zit namelijk geen carkit in.
  11. vond het aan het begin wat leeg klinken maar heb de bass en Treble wat aangepast en komt nu goed geluid uit. heb er wel 2 draadjes uitgehaald die er in zaten. Waren groen/geel, geen idee waar ze van zijn.
  12. net de schoentjes opgehaald bij de dealer. en het is dan toch eindelijk gelukt :D Zwart in 10 Rood in 3 en wit in 4 bedankt allemaal
  13. Morgen even uitvogelen met de kleuren. denk dat zwarte zoiezo in slot 10 moeten aangezien in de electro bruin en zwart hetzelfde is.
  14. De manier waarop de beste man reageerde had ik al snel door dat hij totaal geen zin had om moeite te doen voor me. Nota bene naar hetzelfde bedrijf een mailtje gestuurd waarbij me netjes werd vertelt dat ze het gingen bestellen en ik het morgen kan komen ophalen
  15. Ik ben zojuist bij Breeman zelf langs gegaan en nu was het wel mogelijk ze te bestellen. Terwijl ik gisteren nog telefonisch contact had met de Werkplaats en ik werd afgescheept met ''ik heb geen idee wat je bedoelt ik heb alleen een complete kabelboom'' Ze gaan ze nu voor me bestellen. @Horus , bedankt voor je oplossing.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.