Ga naar inhoud

Carin

Member
  • Items

    192
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0i automaat met steptronic, voorheen Z3 Orinoco
  • Geslacht
    Female
  • Locatie
    IJmuiden

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1,010 profielweergaven
  • Ka4

Carin's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

0

Reputatie

  1. Klopt, lol, waarom het wiel opnieuw uitvinden als er al genoeg foto's op het internet staan. Het is een standaard hardtop, anders moet deze eerst weer uit de hoes, naar buiten voor een knappe foto etc... In iedergeval alvast bedankt voor het nemen van de foto.
  2. Je hebt helemaal gelijk, zal het meteen even doen, moet wel even kijken hoe zit ook al weer ging. Tx
  3. Wegens het verkopen van onze Z4 in het voorjaar van 2013 alvast te koop in perfecte staat zijnde hardtop BMW Z4, kleur Sterling grau Prijs € 950 Tevens te koop beschermhoes hardtop € 50 Montage sleutel en afdekkapjes aanwezig. Ik check niet elke dag de mail dus hieronder mijn mobiel. 06-acht 14 7 zeven 2 nul 5 Ps: Foto's zijn niet van de werkelijke hardtop, deze is echter identiek aan de foto's.
  4. Het heeft niets met Corus te maken, maar dit is het bedrijf waar mijn pa zijn leven heeft gesleten, hij zal erg blij zijn met deze foto's. Daarbij heb ik onlangs op die torens gestaan, grappig!
  5. Ook ik heb een zzzz 3.0 van 2003, tot op heden geen problemen
  6. Ik weet dat iedereen behoorlijk offtopic is gegaan, maar de term "Autarkisch" roepen wat duideliijk een verwijzing is naar o.a. Nazi-Duitsland doet alle eerdere uitspraken over niet opkomende forumleden te niet. Dit is absoluut niet passend voor een forum als dit! Als jij zo'n wens hebt zal er vast wel een forum te vinden zijn met mensen die dezelfde wensen uiten zodat wij er hier niet mee geconfronteerd worden. Het zou fijn zijn als al het niet VOC rit geneuzel verplaatst wordt naar een andere topic zodat we alle "gezellige/leuke" herinneringen gewoon in deze topic kunnen houden.
  7. Wij, Zonderzzzz en ik, hebben enorm genoten van de rit van vandaag, hulde aan de organisatie!! Ben is de foto's aan het uitzoeken en zal her en der wat plaatsen. Nogmaals bedankt voor de gezellige dag
  8. GirlzZz ik heb even weinig tijd gehad om in GirlzZz power iets te schrijven. Ik heb het erg druk gehad met mijn auto, kan hem maar niet schoon krijgen en moet een paar keer per dag naar de wasstraat. Iedere keer als ik check zie ik weer een vlekje! Heel vervelend allemaal, maar wat moet dat moet................ It's a hell of a job but somebody has to do it! (deze auto was voor mij aan de beurt)
  9. Hier in Noord Holland schijnt de zon nu al, het gaat een prachtige tocht worden!!
  10. Ja wij zijn ook naar de VOC, maar je weet ZonderZ zijn wensenlijstje dus kunnen wij jou erop uit sturen. We vonden het al jammer dat je niet bij de deelnemers van de VOC rit stond, nu weten we dat je leuke evenementen achter houdt
  11. Carin

    Was jij dat?

    Vandaag omstreeks 14:00 vanaf Zaandam > Meubelboulevard Beverwijk> Velsertunnel afslag Velserbroek/Haarlem. Was jij dat Sander39??
  12. Maar goed hierop doorbreien: Enkele manieren om aan je schoonmoeder aan te geven dat ze vrij ongelegen komt: Ken ik u ergens van? Oh, sorry, ik had u niet herkend zonder snor." "Komt u binnen! Bent u te voet of hebt u de bezem genomen?" "Welkom, welkom! Pak twee stoelen en ga zitten." "Ach, u bent het. Ze vertelden op het weerbericht al dat de winter voor de deur stond, maar dit is overdreven." "En, is er niemand anders bij u? Een ongeluk komt toch nooit alleen?" "Drinkt u iets? Een Molotovcocktail?" Wat moet je doen wanneer je te horen krijgt dat je nog maar een half jaar te leven hebt? Bij je schoonmoeder gaan wonen.....dat duurt een eeuwigheid! Hoe noem je je schoonmoeder als die veel reist: trektang. Wat moet je doen als je schoonmoeder een epileptische aanval in bad krijgt...? Snel de vuile was erbij gooien!
  13. Je weet dat we weer op visite gaan bij mij moeder he.......... :schater:
  14. Je kunt dit vinden in "huishoudelijk" > "sponsortopic 2010".
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.