Ga naar inhoud

RoWi

Member
  • Items

    94
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

RoWi won de laatste dag op 9 augustus 2015

RoWi had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8 Montreal Blauw, 530xD F11 Wit, Opel Astra 2007 zwart
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Netherlands

Recente bezoekers van dit profiel

979 profielweergaven

RoWi's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

3

Reputatie

  1. Nee. Alleen het rubber herplooid zeg maar. Nu sluit het weer goed aan op het driehoekraam.
  2. Aangaande mijn post van 31 augustus: Deze lekkage heeft zich niet meer voorgedaan. Het raamrubber daar was een beetje ingedeukt/geïmplodeerd als het ware. Na wat friemelen was het contact met het raam weer goed en sindsdien hebben we geen lekkage meer gehad. Klinkt allemaal niet erg profi maar het heeft gewerkt… voorlopig althans….
  3. Hi Ralf!

    hoe is het afgelopen met je lekkage van je softtop?

    ik herken je probleem helemaal!

  4. Welkom Wicher! @Horus hij werkt van buiten naar binnen denk ik, kom je toch als eerste je instapstroken tegen ennuh: Pics Plse!
  5. RoWi

    Z3 Service Manual

    Misschien leuk voor de knutselaars onder ons: Geen idee of iemand dit al eerder gepost heeft. Ik heb gezocht maar ben niet zo handig met de zoekfunctie. Het boek is gewoon bij bol.com te bestellen en wordt dan vanuit Amerika verstuurd. Reken op twee weken levertijd.
  6. Wij hebben inmiddels onze binnenspiegel vervangen door een zelf ingekorte versie van een E36 spiegel met massieve poot. Daarna hebben we dus ook de printplaat van onze centrale vergrendeling moeten verplaatsen. In de How-To die we daarbij gebruikt hebben werd verteld de draden van de CV door te knippen en opnieuw te solderen, na verwijdering uit de spiegel. Na e.e.a. eens goed bekeken te hebben hoefde dat in ons geval niet eens. In het groene stekkertje zitten gleufjes waar je wat metaal doorheen ziet. Je kan dit voorzichtig indrukken en zo de draadjes één voor één los maken. Zorg even dat je weet welke kleur waar moet en je kan de draden zo heel makkelijk door de poot van de spiegel halen (even tie-wrap door snijden, voorzichtig natuurlijk). Daarna er weer in klikken en klaar is kees! Bijkomend voordeel is dat alles ook weer heel makkelijk terug te draaien is. (Dus mocht je je ZZZ ooit nog verkopen aan iemand die alles perse origineel wil… )
  7. Interesse zeker. Ben benieuwd naar de resultaten van testrijder(s).
  8. Belgom is echt goed spul. Er zit nog wel wat zwart op de binnenrandjes maar dat is echt heel weinig. Ben ook bang dat het chroom daar gewoon weggevreten is. Voor.. Na...
  9. Oh, CarClean zit bij mij in het dorp dus dat maakt het ook wel makkelijk om even wat Belgom Chroom te halen. Onze uitlaatjes zien er wel wat zwarter uit dan op de carclean-post...
  10. Oeps, ja dat had ik er wel even bij kunnen zetten. Chroom inderdaad.
  11. Heeft iemand nog tips voor het oppoetsen van de eindstukken van de uitlaat? De onderste rand blinkt al een tijdje niet meer bij ons. Ik ben zelfs bang dat het zo ver ingevreten is dat poetsen wellicht niet meer helpt. Maar goed, iets nieuws kopen kan altijd nog.
  12. Zo te zien is het goed gelukt. Onze grill heeft al wel een chromelook maar door steenslag is het beschadigd. Wellicht het proberen waard om het zo te repareren.
  13. Ik heb nog een nieuwe scan gemaakt met de camera van mijn telefoon. De kleuren zijn nu wel iets beter, de tekst heeft er wel onder te lijden. Maar als je dus nog even wilt zien wat voor kleur onze ZZZ echt is…. (Hij is maar 3MB ook)
  14. En toen lag ie ineens in de bus. Ik heb het artikel gescand op 600dpi, het is een pdf van 110MB geworden. Oh ja, onze auto is echt montreal blauw hoor… hoewel onze scanner daar anders over denkt. En die coureur op blz. 68 links onderaan ben ik.
  15. Nou de titel zegt het al. Set van 4 16" Z-stars te koop. De banden zitten op 3mm. We hadden ze als reserve gekocht maar gaan ze toch niet gebruiken. Voor pics kan je even op MP kijken. Forumprijs €150,-
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.