Ga naar inhoud

burgie

Member
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    overijssel

Recente bezoekers van dit profiel

618 profielweergaven

burgie's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Zojuist nieuwe APK en voor nieuwe banden er onder. De originele oem banden zaten er al 18 jaar onder ! Het profiel was nog voldoende maar voor de veiligheid toch maar even vernieuwd.
  2. burgie

    Remklauw spuiten.

    Ik heb in het verleden 14 jaar lang diverse autoschade bedrijven gerund, en ik kan je vertellen dat we ze gewoon met watergedragen autolak en daarna blanke lak gespoten hebben. (onder andere bij Porsche gewerkt en daar was het spuiten van de remklauwen wekelijkse kost. \nooit klachten gehad dat de verf afbladderde of iets dergelijks.) Wel standaard 2 dagen na het spuiten wachten met monteren om de blanke lak (die altijd nog uitgast nadat ze uit de spuitcabine komen) optimaal uit te laten harden.
  3. wat kunnen die bbq-en zeg !! Ziet er super lekker uit. Ik krijg spontaan trek..
  4. Ik heb een aantal plekken op mijn bbs velgen ( de randen) en wil deze van het najaar laten spuiten. Nu lees ik dat je de alu velgen ook kan laten verdichten wat een soort chroom glans geeft. Heeft iemand hier ervaring mee ? Blijft de glans lang, en zo ja, kun je er wat foto's van plaatsen (het liefst natuurlijk onder een Z3) Alvast bedankt voor jullie reacties !
  5. geinspireerd door mijn "Z3 auto was " fragment....? LOL
  6. Bij 35 graden ? niet.... veel te warm ( zonder airco)... lekker weer om in het zwembad te dobberen en dan s'avonds laat een ritje maken als het weer een beetje afgekoeld is.
  7. burgie

    Voorstellen

    welkom, mooie kleur !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.