Ga naar inhoud

Jacobt

Member
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3mQP, 996gt3 Cs mk1
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Groningen
  • Interesse(s)
    Youngtimers
    Enduro cross ktm450 exc
    Tennis

Recente bezoekers van dit profiel

171 profielweergaven

Jacobt's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Ja dat was mijn indruk ook toen ik op zoek was 2 week geleden. Op Mobile.de zijn de coupes ook duurder.
  2. Ik ben er van overtuigd dat Z3 M's gaan stijgen, als je ziet wat er in Porsche land gebeurt, je kunt voor normaal geld geen oude porsche meer kopen. Als alternatief zou de Z3M kunnen dienen, ik heb hem er ook bij gekocht vanwege waardestijging, maar in beginsel voor de fun natuurlijk. Maar de hobby kost zo wat minder als je geen afschrijving hebt. De M coupe gaat denk ik harder stijgen dan de cabrio, maar het blijft in een glazen bol kijken.
  3. De z3 in Harderwijk heeft een scheur in het voorraam, wat deukjes rondom, en zo nog wel wat aandachtspunten zoals voorbumper links en rechts beschadigd. Garage houder wil niet veel met de prijs doen, deze auto heb ik niet bekeken maar werd me eerlijk verteld voor de telefoon.
  4. Die marktplaats z3 is een hele gare z3m. Nog niet vaak zo'n groot verschil gezien tussen advertentie en werkelijkheid. Die zwarte z3m mocht voor 16750 weg: Alle velgen gaar Voor goedkope Chinese banden achter matig van 2011 Achterscherm krassen Raampje achter heel slecht Stoelen los en elektrisch niet goed Airbag lampje brand Dashboard beschadigd Stoel serieus instap schade Veel roest op allerlei plekken. Afgelopen 5 jaar 1x aantoonbaar olie. Veel roest in kofferbak door vocht Derde remlicht lelijk dicht gekit Spiegel helemaal gecorrodeerd Auto wil niet goed op slot met dak open.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.