Ga naar inhoud

Excalibur

Member
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Almere

Excalibur's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Ook ik heb vorig jaar mijn beide spiegelvoetjes laten spuiten. Half jaar later zag ik dat één spiegel weer begon te corroderen. Ik terug naar het schadebedrijf. Daar vertelden ze mij dat de spiegels goed gespoten waren, maar dat dit een bekend probleem was van BMW en dus niet onder garantie valt. Ik vraag mij af of het normaal is dat dit na 6 maanden weer terug komt en of het dan wel goed is gebeurd? Had volgens het schadeberijf ook te maken met de aanhechting van de spiegel aan het plaatwerk van de deur. Met andere woorden, zij hadden volgens hen hun werk goed gedaan en ze konden niks voor me doen. Weet iemand of dit normaal is? Groet, Huub
  2. Helaas, helaas, helaas ik moet nu alweer afzeggen ZE moet dan naar de kapper met een vriendin. Waarom moeten vrouwen zo vaak naar de kapper en waarom moet dat de hele middag duren en waarom juist op het moment dat ik met de Z weg wil. Ik zie toch het verschil niet als ze er vandaan komt . Snel dit maar versturen voor ze over m´n schouder mee kijkt. Dus mijn antwoord op je vraag is drie keer helaas nee :sick: . Hoop dat ik er een volgende keer wel bij ben.
  3. Als er nog plaats is ben ik er graag bij de 14e. Kan wel wat tips gebruiken :sick:
  4. Weet niet waarom ik deze foto genomen heb. Geloof dat ik de velgen wel leuk vond.
  5. Zeer leuke dag vandaag. Alleen wel lang wachten voordat we de baan op mochten. In de tussentijd rondgekeken en inspiratie opgedaan voor verbouwing van de motorkap. Voor de liefhebber:
  6. Ik ben er ook bij . Afspreken bij Mac Donalds lijkt me een goed idee.
  7. Zat al uit te kijken naar de foto's. Zag er leuk en geslaagd uit . Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Denk dat ik heel wat goede tips gemist heb.
  8. Jacq, ik was er graag bij geweest. Helemaal omdat ik Stahlgrau wel eens naast Sterlinggrau wil zien. Kwam er laatst achter dat ik deze kleur heb i.p.v. Stahlgrau. Schijnt wel verschil in te zitten. Wie weet rij ik wel even langs als ik in de buurt ben zondag
  9. Reinder, helaas moet ik ook afzeggen ;) . Ik baal er wel van, maar hoor al de hele week van het thuisfront dat ik meer tijd besteed aan de auto dan aan het huis. Lijkt me ook de juiste volgorde want ik moet je eerlijk zeggen dat het poetsen van de z me ook meer voldoening geeft dan klussen in huis. Nogmaals sorry voor de late afzegging. Ik hoop dat je nog iemand blij kunt maken met mijn plaats. Ik ga maar even stoom afblazen en hoe kan ik dat beter doen dan in de z te stappen, dak open, snelweg op en gaan.
  10. Ik meld me ook graag aan als er nog plaats is. Ik kom alleen en blijf niet eten. Ik kan wel wat tips gebruiken om haar weer te laten glimmen. ;)
  11. Lijkt me leuk. Wil ik wel bij zijn
  12. Ik wil me ook graag aanmelden. Paar (hele) kleine putjes in deur. In weekend is altijd goed.
  13. Indien ze op zijn, zijn ze ook nog altijd te bestellen via Internet Bol.com voor €34
  14. Dacht dat dit onderwerp al lang gesloten was. Maar GELUKKIG wordt er weer gereageerd. Wat ontzettend leuk commentaar mad wim, vooral het einde. Ik heb in members gallery gekeken of je hier bij stond omdat ik nieuwsgierig ben naar hoe je z eruit ziet met zo'n naam. Plaats eens een foto. Maar één ding moet je me eens uitleggen over dat zenden op zo'n bakkie. Je vertelt dat je callsign 0000 is. Via Google heb ik begrepen dat dat dan je roepletters of cijfers zijn om je te identificeren. Hoe spreek je dat dan uit als je aan het zenden bent: "Breakie break hier de 4 keer nul" of "Breakie break hier de dubbele dubbel nul??? Denk dat ik toch maar geen bakkie neem
  15. Volgens mij de kap niet open doen bij vorst. Zeker met vochtig weer kan de geopende kap aan elkaar vastvriezen en krijg je hem niet meer dicht
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.