Ga naar inhoud

zwitser

Member
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 2.5s
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Eindhoven

Recente bezoekers van dit profiel

560 profielweergaven

zwitser's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. zwitser

    Service lampje

    Service lampje Hoi kenners, Mijn auto geeft een meding dat de auto service nodig heeft. Nu zijn alle lampjes duidelijk, maar uitgerekend voor deze niet, en krijg ik ook niets gevonden in het boek. Weten jullie wel waar deze voor staat, of is het een interval melding ?
  2. Stuk wijzer geworden , bedankt allemaal. Ik lees inderdaad Ook regelmatig over Koch , dat middel is gewoon via de webshop van autochem verkrijgbaar €16,95, 1 liter. Kan je wel effe mee vooruit.
  3. Ik lees op een ander forum het volgende , zit daar wat in. ? Vwb smeren van scharnieren zou ik geen WD40 gebruiken, maar PTFE/teflon spray. Dat droogt op en trekt geen vuil aan. WD40 blijft vochtig en doet dit w
  4. Bedankt !! Ga gelijk eens aan de slag .
  5. Onderhoud aan dak E89 Hoi leden , Is er eigenlijk iets van een onderhouds schema voor het dak ? Zo na de hele winter dichtgezeten te hebben , is het dan verstandig om de scarnierpunten te smeren of zo ?
  6. Bedankt voor je antwoord, dat gaat nog ren behoorlijke klus worden .

  7. metalen haken bijrijdersstoel Hoi Z liefhebbers, Nadat ik mijn Z4 E85 had ingeruild voor een 3-serie cabrio, ben ik na een half jaar toch weet trotse eigenaar van een Z4 E89. De Z zit in het bloed denk ik. Echter er viel me wat op gister aan de bijrijdersstoel, daar zitten een soort van haken, welke er oplijken dat deze voor een kinderzitje zijn ofzo. Klopt dit ? Ik vind ze namelijk niet mooi, ze lijken tevens erg in het leer te drukken en ben bang dat het beschadigingen geeft aan het leer. zijn die makkelijk te verwijderen. heeft iemand hier ervaring mee ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.