Ga naar inhoud

Bambam

Member
  • Items

    434
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    20

Bambam won de laatste dag op 3 april 2021

Bambam had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 E89 3.5i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Catch me if you can
  • Interesse(s)
    Auto en motorsport, Nautische wereld

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bambam's prestaties

2.2 member

2.2 member (4/12)

46

Reputatie

  1. BimmerCode app, werkt perfect op de E89 alle modules kun je “diep” benaderen en eventueel aanpassen, ook het veranderen van de taal is geen probleem. Deze app doet en kan hetzelfde als NCS expert maar veel minder omslachtig.
  2. Carly of ncs expert, BimmerCode werkt helaas niet op de E85
  3. Horus, ik heb zelf de ring versteld maar dit wel 2 keer, de eerste keer had ik de ring te weinig verdraaid, gevolg was dat SS verdwenen leek te zijn maar na een flink stuk rijden met verwarming op standje tropisch bleek het niet helemaal weg te zijn. Ik heb de ring daarna nog ca. 2 mm gedraaid en het was volledig verdwenen. Het is dus een afstelling die je niet zomaar lukraak kunt doen maar beetje bij beetje de ring verstellen totdat je het gewenste resultaat hebt. En als je het trucje eenmaal doorhebt qua houdini houding en wat aangepast gereedschap is het een (gratis) eitje. Nu 2 jaar en bijna 100000 km zonder SS
  4. Dat ik een nieuw motorkap logo moet gaan scoren na een rondje hogedrukspuit ?
  5. Bambam

    Xenon of Bi xenon

    Lampen open dremelen is niet zo,n moeilijke klus, echter wel tijdrovend. En als je de units gaat "verdremelen" realiseer je dan goed welk deel je heel houden wilt. Je kunt de lampen niet van het glas scheiden zonder een van de twee delen te slopen.
  6. Hi, Undertray can ber ordered at EKRIS.NL (or any other dealer) Just get to the parts catalogue, enter your registration number or last 7 digits of your chassis nr and you,ll find price and if in stock. Regarding you speed dial, try to disconnect the battery for a couple of minutes, it might just reset your BT module.
  7. Staat je Z s,nachts buiten?(of koud) En bij de garage misschien poosje warm gestaan? Een slechte accu kan echt een hele hoop malle storingen veroorzaken, ik weet dat het in dit topic reeds genoemd is maar wil het toch nog even onder je aandacht brengen.
  8. Volgens Ecclestone is Max de meest logische keuze van Mercedes, Max laat er ook op social media geen gras over groeien dat ,ie wel intresse heeft in het stoeltje van Rosberg, ik zou het heel jammer vinden en je zult net zien dat Red bull volgend seizoen de betere auto heeft. Vettel wil niet naast Hammie zitten, ik hoop dat het Alonso mag worden
  9. Heb net even gekeken, lampjes kunnen niet (door mij) gescheiden worden van de fitting, misschien dat een soldeergoeroe het wel kan. de xenon lampen van een pre fl E85 zijn 4300 K af fabriek, ik heb de mijne gewisseld voor 6000 K xenon lampen, daarmee kom je het beste in de buurt bij wit.
  10. Hier http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=321733712588&globalID=EBAY-NL of ze het langer dan een paar duizend km volhouden is de vraag. Even ter info, de xenonlampen zijn 6000K dus niet de oem 4300K die vond ik ook te "geel" nu heeft alles een mooie gelijke kleur, de angel eyes (bijna niet te zien) hebben ook dezelfde kleur
  11. 2 storingvrije witte led mistlampen, om de verlichting een beetje in dezelfde kleurstelling te houden
  12. Ik zou nogmaals die disaklep eruit halen en misschien een nieuwe proberen?
  13. Bambam

    Lekstroom Z4 2004

    Zoals ik al eerder op het forum vermeld heb kunnen kapotte accu,s voor de vreemdste storingen leiden, mooi dat het opgelost is.
  14. Zoals ik zei het klinkt mij echt in de oren als een lucht/vacuum lek, op het moment dat de motor stationair draait en je geeft ineens gas heeft de motor natuurlijk een stoot lucht nodig, zijn de seals van de disaklep wel dicht? Zit er geen gat of scheur in de luchtbalg (deze willen weleens scheuren door ouderdom) indien je vanuit stationai heel langzaam het gas opvoert hoor je w.s. niets veranderen? Is je carter ontluchting open? Zit er geen "mayonaise" aan je olievuldop? heb je de disaklep ook gecontroleerd op de werking? (Klepje draaien terwijl je het gaatje met je duim dichthoudt je zou dan weerstand moeten voelen en indien het gaatje goed is afgedicht zou de klep open moeten blijven staan) is wel ergens een filmpje van op het forum..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.