Ga naar inhoud

Mirage

Member
  • Items

    65
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Mirage won de laatste dag op 7 oktober 2015

Mirage had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 1.9 M44 Individual Dakar Yellow II
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    EU

Recente bezoekers van dit profiel

830 profielweergaven

Mirage's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

5

Reputatie

  1. Hi Hans, heb ze nog hoor. Ik stuur je een prive bericht voor de afhandeling.
  2. En vragen of ze voor de aardigheid de e85 - productielijn nog even aanzwengelen!
  3. Is natuurlijk een (stok) oude docu en zal vermoedelijk al vaak voorbij gekomen zijn hier, maar daarom niet minder leuk!! Wat verschrikkelijk leuk om het assemblage proces te zien en wat is over elk detail in de productie akelig goed nagedacht!! Iedereen met of zonder een e85 en ook maar een grammetje interesse in techniek moet deze docu echt zien. Gewoon terug te kijken via RTL XL en staat misschien ook wel op youtube. (En zou er nou echt nooit 1 van die duizenden medewerkers eens geroepen hebben dat het wellicht niet heel handig was om de hydraulische dak-motor DAAR te plaatsen........:) )
  4. Het blijft toch een geniale Z3-kleur Wat een zeldzaamheid zeg, benieuwd naar het verhaal achter deze auto. Wel doodzonde dat de koper geen rolbeugels had aangevinkt. Ik weet uit ervaring hoe lastig en duur het is om dat er geheel compleet volgens OEM-standard inclusief opbergvakken en afwerking in te krijgen. Erg jammer.
  5. Ik vind die electrisch draaiende displaytjes voor de 1:87 modellen toch echt het leukst !
  6. Scherpe vaste prijs, staan enorm in de weg. Bij voorkeur voor 4 december afhalen ivm vakantie. OEM Styling 104 velgen,kaarsrecht en onbeschadigd. Voorzien van Goodyear Ultra Grip RUNFLAT winterbanden. 2 x 4mm en 2 x 5.5mm. (bandenmaat 225/50/16)
  7. Frits, dank voor je leuke positieve bericht ! marcel, ik stuur je een PB.
  8. Ding ligt mij echt in de weg, 30€. Handig om op voorraad te hebben. Nieuw 200+ euro! (Ik heb geen Z3 meer)
  9. Hier ook succesvol plug&play uitgevoerd op een 2003 3.0. Wel zat ik wat te knoeien om het kabeltje aangesloten te kijgen, de dikke kabelboom zat in de weg. Toen ik een bevriende BMW monteur consulteerde zei hij meteen dat het stuur niet alleen in hoogte maar ook in diepte verstelbaar was. Dat laatste wist ik niet, en als je het stuur helemaal naar je toe trekt krijg je het stekkertje veel makkelijker geinstalleerd.
  10. Uiteindelijk gaan ze allemaal. Het is beslist geen toeval te noemen dat het probleem veel meer voorkomt in landen met meer (Sahara) stof in de atmosfeer. Frankrijk, Spanje, Protugal, Italië Australie en Nieuw Zeeland zijn koplopers als je de internationale BMW (Z3) fora doorspit (destijds gedaan toen ik dit projectje opstartte) In Nederland, Duitsland, Engeland en de USA komt het minder voor dan bovenstaande landen ondanks de grote hoeveelheid Z3's. Op het moment dat het actieve koolfilter waardoor de tank ademt verstopt door stof gaat je benzinemeter er aan, langzaam maar beslist gestaag proces. En als een spin of andere bug gaat zitten chillen in de vent line van je koolfilter gaat het nog wat sneller, deze zijn niet afgeschermd.
  11. Remco, ik heb je prive bericht beantwoord. Ze zijn er nog in elk geval.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.