Ga naar inhoud

Healey100

Member
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8 & BMW 318
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Achterhoek
  • Interesse(s)
    BMW Rijdt ca 40 jaar BMW reeds div. typen.

Recente bezoekers van dit profiel

1,294 profielweergaven

Healey100's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Zeker! Mooi dat je de administratie goed op orde hebt...! Zit niet vast op €25. Hoor van je!
  2. Hardtop Z3 Boston green Info: Ik , ben uit de vorige eeuw:1943 ,en rijdt al ruim 40 jaar BMW.Div typen.Thans rijdt ik een Z3 2.8 ,1997 135000 km., en een 316 -1900 cc, 2001 met sportonderstel.215000 km.Doordat ik met de ZZZ een mooi weer rijder ben, wil ik mijn hardtop verkopen.Hij is vrijwel ongebruikt.Zwarte hemel en ruitverwarming. Wie heeft interesse?
  3. Haha,leuk weer gegeven! Maar ja,ik hoop dat er vast wel een oplossing voorbij komt...Dank voor je reactie!
  4. Haha..Mooie reactie! BMW dealer, hier rekend rond de €350.- voir de klus.....Ik d8 ,dat er vast wel een andere mogelijkheid zou zijn, hier in het Achterhoek met zijn mooie streken...:)
  5. Oké, Ronnie.Dank voor je reactie. Ik heb ooit eerder stoelen er uit gehaald ,om meer ruimte te creëren,(stoel verder naar achter.) Maar jou voorstel , goed bedoeld, lijkt eenvoudiger dan het is.Bovendien moet ik dan met een aanhanger de stoelen brengen, of de z3 rijden zonder stoelen...(...). Dank voor je reageren, en aanbod.Maar lijkt ,voor mij geen goed plan.
  6. Dank voor je snelle reactie Kan dit echt niet zelf.Mischien is er in de regio ,hier in de Achterhoek iemand die dit eerder heeft gedaan.Hoeft ook niet voor niks,natuurlijk..!
  7. Speling stoelgeleiders verhelpen Weet iemand een "Achterhoekse" oplossing hiervoor? Gaat om beide kanten.Electrische verstelling werkt perfect,behalve de vervelende speling in de geleiders. Mischien heeft iemand hier ervaring mee? Dank alvast!
  8. TE KOOP: ZEER WEINIG GEBRUIKTE Origineel BMW Z3 Hardtop.KLEUR ::BOSTON GREEN Metallic.Met achterruit verwarming,zwarte stoffen hemel. €875.- Bij interesse eventueel ,bij mooi weer ophalen in Neede.
  9. Is goed te maken,van een aluminium hoekprofiel.Zelfde maat ,lijn aanhouden en op maat vijlen .Dan met 2 k lijm vastlijmen. Zit bij mij reeds jaren goed vast.
  10. Kan ik hier mijn advertentie plaatsen? Graag ff reactie. Healey 100.
  11. Bedankt voor de oplossing!
  12. Weet iemand of er een beschrijving/uitleg is voor het demonteren van de voorspoiler, van mijn ZZZ 2.8.? Hij is nog al beschadigd en wil hem repareren en spuiten.Alvast bedankt, Bernard
  13. Hallo Kenneth,Ik heb ca 3 jaar geleden een fikse schade in Frankrijk opgelopen ad R- voorzijde ZZZ 2.8 ,door een schuiver te maken in een bocht (te hard),op een weg met rel. veel gravel zodat ik hard over een kei/brokstuk reed.Gevolg: Spoiler en Velg zwaar beschadigd, band kapot en: ophanging!! krom. Resultaat GEEN AIRBAG's gezien.Sukses,Healey 100
  14. Komt mij bekend voor:probeer eens ;voorzover eea nog niet is opgelost,een reiniger voor benzine -injectie motoren.€10.=Bij mijn 2.8 gaf dit een geweldig resultaat!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.