Ga naar inhoud

Kilian L

Member
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Brugge

Kilian L's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Waarop moet je zoal letten als je LED's als dimlicht wil gebruiken ipv gewone halogeen? Ik ken er niets van.... Ik zie alleen enorm veel verschillende soorten en prijzen... Zou dit ook wel mooier vinden dan de standaard halogeen... Of is een gekleurde halogeenlamp een veel goedkoper alternatief en trekt dat op iets?
  2. Ik geraak wel niet in het menu 20.... Hij toont gewoon streepjes en 20,. Maar gaat er niet in. 19 is unlocked. Andere menu's lukken wel. Ik had het verbruik willen corrigeren.
  3. Kunnen jullie verbruik en tankinhoud, etc,... aflezen van de Z4 met torque Pro? Ik heb het staan en kan wat info zien zoals temp aangezogen lucht, toerental, koelvloeistoftemp.... maar ik zou graag (huidig)verbruik, tankinhoud, bereik,... en nog een aantal zaken kunnen uitlezen op de smartphone. Dit zou toch mogelijk moeten zijn aangezien dat de auto dit zelf kan aangeven via het 'geheime BC menu'....
  4. aha, ok. Bedankt. Ik heb de search verschillende keren gebruikt met andere zoektermen maar hij kon niets vinden... had al een vermoeden dat er hier toch al iets over geschreven was... excuses voor het spammen...
  5. Hallo, Op internet kocht ik een OBDII elm 327 met bluetooth. Alles werd mooi geleverd met software voor de pc en de smartphone. Werkt ook allemaal goed, ik gebruik de meegeleverde Torque pro op mn android gsm. Alle info kan zelfs via mobiel internet worden verstuurd en later bekeken worden online... Torque kan ongelofelijk veel info uitlezen als er natuurlijk sensors in de wagen voorzien zijn. Maar sommige dingen moeten volgens mij zeker opgeslagen zijn id ECU, zoals bv. momentaan en gemiddeld verbruik, %benzine dat nog id tank zit en nog veel meer... Als ik het verbruik bv via de boordcomputer kan bekijken moet dit toch ook lukken via de OBD? Ik kan het verbruik via torque laten verschijnen maar hij geeft steeds 0.0l/100km weer... ik zou graag ook het momentaan verbruik eens willen controleren.... Iemand hier ervaringen mee?? Welke software gebruiken jullie?
  6. Vandaag eens deze leidingen ontstopt. 1e keer, viel wel mee. Toch wat ambetant om het te klaren zonder velg af te halen...
  7. Ook mijn rechterspiegel viel er dit weekend af. Bam in 2 stukken. Nieuw glaasje gevraagd aan garage, maar hij kon enkel het ganse stuk, met verwarmd oppervlak bestellen... Jammer, ik had gewoon een stuk glas verwacht van 10euro zoals deze op internet. Kost me nu meer dan 10x de prijs... Verwarming is idd niet uit te schakelen. En zekering 21 is ook nodig vr de pdc... Of is het 8? In elk geval 1 v die 2.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.