Ga naar inhoud

wimpy's Z3

Member
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z3 2.2I S
  • Locatie
    Apeldoorn
  • Interesse(s)
    Tja, wat wordt hier verwacht.<br /><br />Min interesse in mijn Z3 (sinds een jaartje) gaat verder dan alleen maar lekker toeren (samen met mijn vrouw). <br />Ik vind het leuk om er zo veel als mogelijk is zelf aan te doen. Ben zeker geen autotechnicus maar meer een handige doe het zelver; heb bijvoorbeeld wel alle remblokken en - schijven er even af gehad om dit niet onbelangrijke onderdeel te controleren (auto komt bij een nogal onbenullige garage van een autohandelaar vandaan).<br /><br />Verder mijn hele leven gesport: veel gebasketbalt en hard gelopen, en tegenwoordig veel fitness.

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

346 profielweergaven

wimpy's Z3's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Ha naamgenoot, Zeer bedankt voor de aanwijzing. Ik heb bijna vakantie en ga dan meteen op onderzoek uit. Je noemt een TIS. Ik ben, overigens op het niveau van een gevorderde leek, gewend gesleutel aan mijn (andere) auto uit een boek uit de reeks van Olyslager te halen. Bestaat zo iets ook voor de Z3 (nog niet gevonden). In elk geval nogmaals dank voor je hulp. tnx, Wim
  2. Beste forumleden, Mijn Z3 (2,2 I) gaat de eerste (mogelijk strenge) winter in. Ik wil voor alle zekerheid, omdat ik de afleverende garage niet vertrouw, de koelvloeistof vervangen. Ik krijg echter niet meer dan ca 4,5 liter afgetapt, terwijl er volgens het boekje toch zeker 10 liter in moet gaan. Ik heb de blauwe plug onderaan de radiateur losgedraaid en de dop van de vulopening ter ontluchting verwijderd. Ook de motor al af en toe even laten draaien, wat dan wel wat helpt maar niet voldoende. Zie ik wat over het hoofd? Overigens haal ik er groene vloeistof uit terwijl er blauwe in hoort. Bij voorbaat dank voor jullie hulp, Wim(py)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.