Ga naar inhoud

T Pleijhuis

Member
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 1.9 Roadster
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Nijmegen

T Pleijhuis's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Hallo allemaal, Gisteren heb ik de bijrijder stoel uit mijn Z3 (1.9 uit 1996) gehaald. Toen kwam ik erachter dat de vloerbedekking en het schuim onder de stoel helemaal doorweek zijn. Ik heb werkelijk waar geen idee waar deze lekkage vandaan kan komen en hoe ik dit op moet oplossen. Ik kan op het forum niet echt een topic vinden waar dit probleem in terugkomt.. Zou iemand mij wat tips willen gegeven over hoe ik dit probleem aan moet pakken? Ik hoor graag van jullie. Alvast bedankt.
  2. Bedankt voor de tips! ik ga even kijken wat ik ga doen laat nog even weten wat het geworden is. als iemand een goed idee heeft welke ik het beste kan kopen hoor ik dat graag.
  3. Beste Z3er, Wat heb jij een schitterde Z3! Ik heb een vraag je over de velgen die onder deze auto zitten. Het waren M velgen maar weet niet van welke model met rockstone 225/40R18 92WXL banden er omheen. Ik heb het hele kenteken maar wil deze niet zomaar op internet zetten. Het gaat om een BMW Z3 1.9 uit 1997. Groeten, Thijs ps. Ik heb ook een foto van de velgen maar heb geen idee hoe is deze moet plaatsen op het forum. iemand die dat misschien weet dan kan ik aan meer mensen vragen welke velgen het zijn.
  4. Bedankt voor de tips! Er zij nog een paar dingen onduidelijk voor mij. ik heb op een site een einddemper gevonden die zowel op de 1.9 als op de 2.8 moeten passen volgens de site (http://www.auto-onderdelen24.nl/vegaz/2318462). zou dit kunnen kloppen? Deze heeft alleen niet de dubbele pijpjes die ik wil hebben. Ik heb wel een andere gevonden met dubbele pijpjes (http://www.auto-onderdelen24.nl/eberspacher/976067) maar deze vind ik veel te duur. Zou deze ook kunnen passen (http://www.auto-onderdelen24.nl/ernst/7554499)???
  5. Beste Z3 vrienden, Mijn eindedemper is helemaal lek en wil graag een nieuwe er op zetten voor de apk. De eindedemper die ik nu heb zit maar een uitlaat aan. Ik zou graag die met 2 uitlaatstukje (van model van de 2.8) er op zetten past die? Zo ja als die past waar kan ik die dan beste bestellen want zie zoveel verschillende.... Alvast bedankt, Thijs
  6. Dankje! ik heb al het onderhoud allemaal gedaan. Anders zou ik hem ook niet resetten!
  7. Beste Z3 vrienden, Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik het inspectielampje op mijn dashboard kan resetten? Zonder dat ik daarvoor de auto aan de computer moet hangen. Het lampje staat nu namelijk helemaal in het rood en die moet weer naar het groen. alvast bedankt!
  8. Bedankt voor de tip. Ik heb de thermostaat er al uit gehaald en in water aan de kook gebracht en zag inderdaad dat deze al bij 75 graden open ging in plaats van bij 95. Grote kans dus dat dit inderdaad het probleem is. Ik vroeg alleen af: waar zit de temperatuursensor. Die kan ik niet vinden.
  9. Beste Z3-vrienden, Ik heb een probleem met de temperatuursensor van de motor: deze komt nooit precies in het midden (12 uur) te staan. Hij komt maar tot het eerste streepje. Volgens mij kunnen hier drie oorzaken voor zijn: 1. De waterpomp is kapot, 2. De thermostaat is kapot, 3. De temperatuursensor is kapot. Het grote probleem is dat ik niet weet waar de temperatuursensor zit. Mijn vraag: waar zit de temperatuursensor? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.