Ga naar inhoud

Buuze

Member
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 Coupe 2.8 bj 1999; E36 318i Cabriolet bj 1998
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Genemuiden

Recente bezoekers van dit profiel

1,051 profielweergaven

Buuze's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. Buuze

    visco koppeling

    Enig idee hoe ik kan contoleren of er iets defect is?
  2. Buuze

    visco koppeling

    Ik heb ook af en toe een joelend geluid na montage van een nieuwe visco koppeling van het merk Meyle. Vooral bij stationair toerental en het wegrijden. Weet iemand wat de oorzaak kan zijn.?
  3. Test met de krant gedaan. Fan werd zonder enige moeite gestopt. Er zit nu dus een nieuwe visco koppeling op. Allemaal bedankt voor de info.
  4. Een kennis van mij is getrouwd in een Z3 met het kenteken NS-RF-80. Hij wil graag in contact komen met de eigenaar van deze auto. Alvast bedankt.
  5. Hoi Jan-Willem, Bedankt voor je reactie. Helaas is dat dus het niet geval. Al deze "Howto" zaken al gelezen. Leuk, maar daar moet je ook tijd voor hebben. En die heb ik dus niet. Ik reis (te) veel voor mijn werk. Wereldwijd. En ik denk niet dat mijn gezin het leuk zou vinden indien ik al deze "Howto" zelf ga doen op de zeldzame momenten dat ik thuis ben.. Dus nogmaals: graag een betrouwbaar adres om dit te laten doen. Mvg. André
  6. Goedenavond, Wie heeft voor mij een goed adres waar ik het leer op het dashboard van mijn Z3 kan laten vervangen? Het zit nu allemaal los. Alvast bedankt. Mvg. André
  7. Wat wordt er bedoeld met "testen met een oude krant"? Kan iemand mij dit uitleggen hoe ik dit moet doen? Alvast bedankt.
  8. Bedankt allemaal. Als eerste stap ga ik de Visco koppeling vervangen. Maakt het nog uit welk merk je koopt? Of is origineel beter? Ik zie namelijk veel prijsverschil op het net. Graag advies.
  9. Door de stad zeg maar 50km/h plus wachten voor de stoplichten. File rijden is denk ik wel bekend. We doen de kachel altijd aan zodat de temperatuur dan weer zakt.
  10. Goedemorgen, Onze Coupe 2.8 heeft op het moment het probleem dat de temperatuur richting het rode gebied gaat wanneer we langzaam rijden bij zomerse temperaturen. Weet iemand wat de oorzaak zou kunnen zijn? Alvast bedankt voor jullie hulp. Mvg. André
  11. Ik heb een sportcat plus een remus sportuitlaat. Chippen heb ik al laten doen bij Roodkapje. Ga er nog even over nadenken.
  12. Heeft iemand ervaring met het volgende: http://www.ebay.com/itm/4PC-Performance-Exhaust-Manifold-Headers-FITS-BMW-E46-E39-Z3-2-5L-2-8L-3-0L-L6-/262819110287?fits=Make%3ABMW|Model%3AZ3&hash=item3d313d5d8f:g:R38AAOSwjVVVmrd4&vxp=mtr Prijs lijkt mij niet verkeerd maar zou graag willen weten of dit iets brengt qua sound en vermogenswinst bij een Coupe 2.8. Alvast bedankt. Mvg. André
  13. Goedemorgen Bikeman, Roodkapje is voor mij ook te ver weg. Ik ga nu naar Autobedrijf van Veggel. Kruizemunt 22, 7892 AB Klazienaveen. Zijn ook Z3 specialist. Ben er zeer tevreden over. Mvg. André
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.