Ga naar inhoud

Hero36a

Member
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0 2003
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Loppersum
  • Interesse(s)
    Oldtimers

Hero36a's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Sleutel eerst geprobeerd op de tandenborstel oplader, maar dit werkte niet. Een telefoonoplader gekocht en dit geprobeerd. Werkte ook niet. De sleutel vervolgens geprobeerd in de Volvo V40 van mijn vrouw , aangezien daar de sleutel uitgenomen kan worden als de motor loopt en daar de sleutel van de BMW geplaatst. Sleutel van de BMW zat wel erg los in het contactslot, dus heb ik grote twijfels of dit uberhaupt ging werken. Ook dit had geen resultaat. Ik denk dat ik komende week bij een BMW expert eea laat uitlezen om te achterhalen wat er aan de hand is. Auto kan ik nog steeds ontgrendelen met de afstandsbediening op de sleutel en auto start ook elke dag zonder problemen. Ik vermoed dat het contactslot inclusief oplader niet meer functioneert.
  2. Sinds een paar dagen geeft mijn BMW Z4 aan dat de batterij van mijn sleutel opgeladen moet worden. Ik heb een sleutel waarin ik de batterij niet kan vervangen, maar dat hij dus via contact / rijden moet opladen. Ondanks tamelijk lange ritten blijft hij aangeven "batterij sleutel / afstandsbed. opladen ! ". Ik heb inmiddels mijn 2e sleutel ook geprobeerd, maar ook hiervan geeft hij dezelfde melding. Wat kan hier aan de hand zijn, en zijn er mensen die dit eerder bij de hand hebben gehad. Ik heb ook al gelezen dat dit kan voorkomen door een slechte accu, maar die is nog goed, en hij laadt ook prima op.
  3. Sorry, maar ik ben volledig nieuw hier. Waar moet ik me voorstellen, of kan dit hier. Ik ben Henk en heb sinds afgelopen juli een BMW Z$ 3.0 uit 3=2003. Ik ben er erg blij mee.
  4. Ik heb een BMW Z4 uit 2003 met een BMW navigation system (klapscherm in het dasboard) en een autoradio met DSP. Bovendien heb ik een CD-wisselaar voor 6 CD's Nu wil graag een aux in aansluiting of Ipod aansluiting maken. Nu zie ik verschillende dingen aangeboden op Ebay of Marktplaats, maar de meeste zijn niet geschikt voor DSP. Heeft iemand een goed voorstel wat niet al te moeilijk is aan te leggen. Ik weet inmiddels al wel hoe ikmde radio kan demonteren, dus het zou mooi zijn als er iets is, wat ik rechtstreeks op de radio kan aansluiten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.