Ga naar inhoud

PeterZ90

Member
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 1.8i Roadster
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Hoofddorp

PeterZ90's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Misschien een ietwat domme vraag, maar de M-rubbers uit het linkje van Evan_S zijn ook gewoon te monteren onder een 1.8?
  2. PeterZ90

    Z3 rampenplan

    Bedankt voor je antwoord Guido! Maar nee helaas, het is onderhand zo ver gaan scheuren dat de gehele linker bovenhoek van mijn achterruit los van de kap zelf is. Maar goed, ergens volgende week is ie als het goed is vervangen PS: M'n vrienden zijn er juist niet heel blij mee haha, er kan maar 1 iemand meerijden
  3. Super Pim, bedankt voor de duidelijke uitleg! Langzaamaan wordt het Z3'tje wel weer wat. Gisteren naar Friesland gereden voor een nieuwe kap (Incl. elektrische inbouw) en een voorbumper. Uiteindelijk met een voorbumper en een nieuwe linkerdeur vertrokken. Het raammechanisme was dusdanig stuk dat de deur vervangen moest worden. Ook was aan de binnenkant het één en ander gelast. Erg onprofessioneel spul allemaal.
  4. Goedeavond, Mijn stoel verstelling werkt wel, behalve het gedeelte waar ik de rugleuning mee naar voren of achteren kan verstellen. Iemand enig idee hoe dit werkt en of het te repareren valt? Alvast bedankt!
  5. PeterZ90

    Z3 rampenplan

    Ik denk inderdaad dat dat hem gaat worden Sjaak, die Z8 style ziet er strak uit! En dankjewel voor de info Kees!
  6. PeterZ90

    Z3 rampenplan

    Ah, dat is dezelfde die Kees bedoeld! Super, dankjewel Ron.
  7. PeterZ90

    Z3 rampenplan

    Ik heb ook het één en ander nagevraagd, maar ik kom uit op +/- €950,-
  8. PeterZ90

    Z3 rampenplan

    Goedemorgen! Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Peter, 24 jaar en sinds kort trotse eigenaar van een Z3 1.8i '96. Sinds een jochie van 10 wist ik al dat ik ooit een Z3 moest hebben! 14 jaar later heb ik er 1 gekocht, met de nodige mankementen.. Het is nu aan mij om haar beetje bij beetje weer in ere te herstellen. Ik volg het forum al een tijdje (zelfs vóór ik überhaupt een Z3 had ) maar vond het nu een mooi moment om me aan te sluiten! De garage waar ik de Z3 heb gekocht verzekerde mij dat er een nieuwe kap opzit. Op het moment van bezichtigen en later tijdens de overdracht was de kap ook in orde, visueel dan. Het begon rechtsonder bij m'n achterruit, en een week later ook linksboven. Precies op de stiksels is het begonnen met loslaten, en zitten er behoorlijke gaten en spleten in m'n kap. Tijdelijk provosorisch vast getaped met duct-tape om er in ieder geval voor te zorgen dat het geen BMW Badkuip3 word. Nou heb ik een aantal vraagjes. Ik las dat de Z3 standaard met uitritsbare achterruit uit de fabriek komt, is dit zo voor elke Z3? Want mijne heeft dat namelijk niet, heb ik dan een imitatie/budgetkap? En natuurlijk de hamvraag, is dit nog te repareren? Ik ben helaas niet in de gelegenheid om foto's te plaatsen op dit moment... Ben al bij een bekledings bedrijf geweest en die zei dat het niet te repareren is en dat er dus een nieuwe kap op moet komen, ik weet alleen niet of dit waar is of dat de beste man mij gewoon een nieuwe kap probeert te slijten. Aangezien ik even geen foto kan plaatsen, het is bij de stiksels los gaan laten en je kan zo je hand in de auto steken. Ik hoor graag van jullie! PS. Er is nog genoeg mis met de wagen, dus verwacht meer vragen in de nabije toekomst
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.