Ga naar inhoud

Just4Fun

Member
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 2.3I
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Breskens

Recente bezoekers van dit profiel

502 profielweergaven

Just4Fun's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. http://bmwfans.info/parts-catalog/E89/USA/Z4_35i-N54/browse/vehicle_trim/trim_and_seals_for_door_front/#7046104_3 wat gegoogeld nummer 3 & 4 vervangen ??
  2. Als ik de Z heb gewassen blijven er altijd vlekken op de zijruiten zitten van water. zowieso het 1e stukje wat het raam zakt tijdens het openen van de deur. Het lijkt er op dat de "wissers" in de zijruiten versleten zijn. Heeft iemand hier een oplossing voor ? Zijn deze "wissers" eventueel eenvoudig te vervangen ?
  3. Just4Fun

    Fietsendrager

    Iemand ervaring met een fiets of last drager voor achter de Z4? Zie op buitenlandse forums wel wat varianten . Doel is wat extra bagage meenemen op vakantie ! Enne wel open kunnen rijden natuurlijk !
  4. Just4Fun

    Verlichting

    Heb je een type van die nr 6 lamp? ik wil de witte angel eyes wel
  5. oke, niet duidelijk geweest dus E89 met handbak, als ik optrek hoor ik zo rond de 60 denk ik een "Boing" . ( geen mechinsch gekraak, gepiep iod) Geluid komt volgens mij via de radio?? Heb geen I-drive display, maar zie volgens mij ook niets op het dashboard? Ik lees een 50 km overschrijdings signaal ??kun je dat instellen ?? Hopelijk duidelijker..
  6. Hallo Onze E85 ingeruild voor een mooie E89! Tijdens het optrekken hoor ik af en toe een piep signaal, Geen idee waar t vandaan komt wie helpt me ?
  7. De problemen zijn juist gekomen na het vervangen van deze bushes.......
  8. Hoi Ik heb een probleem met mijn Z4 . Als ik tussen de 100 en de 130 km/u rijd gaat mijn stuur slingeren. Fenomeen is ontstaan nadat ik de lagers van de draagarmen voor had vervangen. Software is opnieuw geladen, nulpunt van stuur gereset en staat perfect op 0 maar probleem blijft. Om zeker te weten dat het niet in de wiel of wielophanging zit heb ik een stukje gereden zonder stuurbekrachtiging. ( zekering 22 even getrokken ) Het rijgedrag was toen perfect, dus voor mij de conclusie dat het in de bekrachtiging zit. iemand ervaring hiermee? een oplossing ??
  9. helaas heeft het resetten van het stuurhuis geen nut gehad. Deze ochtend aan de computer gehangen en alle software geupdate. het vreemde stuur gedrag tussen 100 en 130 blijf t echter. Heb vanmiddag ff de zekering van het EPS ( electronic power steering) systeem getrokken om te controleren of het dan ook was. Er is zonder stuurbekrachtiging niet mee te rijden maar op de weg gekomen bleek wel dat het stuurgedrag dus normaal was ! Conclusie voor mij dus dat het in het EPS systeem moet zitten. Maar is verder googelen op de americaanse site's en ik zal eens een nieuw draadje plaatsen . Wie weet heeft er iemand ervaring mee.
  10. Peter Ik heb momenteel exact de zelfde kenmerken. Ben jij destijds nog tot een oplossing gekomen ?? Groeten Carl
  11. Zo lagertjes zijn vervangen , werk viel mee. De 2e was binnen 10 minuten vervangen. Al met al een middagje werk. Speling op de wielen is compleet weg. Remmen is veel direkter, anders voelde je de draagarm "klikken" Alleen voel ik nu vanaf 100 tot 115 km/u wat trillingen aan de voor zijde van de auto. Iemand een tip ????
  12. Iemand hier mee bekend ?? https://www.atp-autoteile.de/group/1150202/product/16829/16962/details.htm hebben zelfs losse nieuwe rubbers
  13. ze bewegen van voor naar achter in de rijrichting. Je ziet dat er beweging/ speling zit in de draagarmrubbers zoals in dit filmpje van een Z3
  14. Just4Fun

    draagarmrubbers

    Hallo vanmorgen ff de winterbandjes onder de Z4 gemonteerd. Nu viel me op dat er redelijk wat beweging zit in de voorwielen en wel in zijdelingse richting. De speling komt zo te zien uit de draagarmrubbers die aan de achterkant van de draagarm zitten. zijn deze eenvoudig te vervangen ?? of iemand een tip of dit "normaal" is ?? Groeten Carl
  15. Thanks ! zit alleen vast met lipjes dus.. dan met geweld eraf halen @ Sander , wat kosten de chrome line covers ???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.