Ga naar inhoud

Z3liefhebber33

Member
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Bmw Z3-Fiat Mulplate-X5-Audi TT
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Beverwijk
  • Interesse(s)
    Auto-Computer-Zeewater Aquarium-Dieren.

Recente bezoekers van dit profiel

448 profielweergaven

Z3liefhebber33's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Heb gewoon Wa op de Z3 en mijn andere auto is ook voor 80 procent korting Wa verzekerd. Stond wat onduidelijk maar alrisk is ook niet duur met 80 procent korting. Succes
  2. Wat een geld allemaal ik zit bij verzeker je zelf WA voor 16 euro met 80 procent no claim korting voor een Bmw z3 van 1999 bij alrisk geen inzittende heb ik bij Das.
  3. Veel plezier Cor met de auto. Ik heb een Z3 van 1999 met 178000km sinds ongeveer 2 maanden. Mijn ervaring is het een probleem autootje heb zoveel vernieuwd en gerepareerd. Kan gelukkig veel zelf maar anders gaat het flink in de knip zitten. Maar het blijft een aantrekkelijk autootje. Ik zou deze auto niet aanraden aan mensen die niet handig zijn en alle reparaties moeten laten doen komt er 3000 euro bij. Het lezen van dit forum is echt hulp vol vooral die filmpjes hoe je wat moet doen is toppie. Succes
  4. Had op het forum gevraagd over een disa klep die mij was af gekit na het hele forum door gezocht te hebben vond ik het onderdeel. Ik kwam in contact met Dennis uit capelle aan de ijssel via dit forum . Hij vertelde dat hij vanavond 4-6-2014 rond 20.00 uur bij mij in Beverwijk een nieuwe Disa klep zou komen plaatsen voor de helft van de normale prijs. En dit is ook gebeurt ongelofelijk maar waar. Hierna heeft Dennis de Bmw Z3 cabrio helemaal uit gelezen en de fouten van het vernieuwen van de dynamo wat los is geweest en de auto was helemaal schoon niks geen fouten meer ben een gelukkig man. Mag toch positieve dingen plaatsen hoop ik dit forum?.
  5. Dank je wel is de O-ring 76x2 of 2,5? Heb jij verder nog wat gezien aan die klep kan er wat stuk gaan. Bij mij is de voor kant af ge kit weet niet waarom. Die O- ring is gewoon een afdichting heb niks met het af kitten te maken of kan dit wel? Mvrg.
  6. Hallo pimgmx, Dit is dus wat ik bedoelde nummer 6 afstelunit/aanzuig installatie. Kan ik deze demonteren en wat moet ik dan vernieuwen is bij mij af gekit aan de voor kant? Is alleen de O-ring genoeg. Alvast bedankt.
  7. Motor is een z Reihe;Roadstar 1,9 140pk
  8. Bedankt voor jou reactie nee is niet de luchtmassa meter,zit rechts van de klep gemonteerd. Wonen vlak bij elkaar kom uit Beverwijk. De auto komt uit Hoofdorp.
  9. Ben in het bezit gekomen van een Bmw z3 van 1999 met 179000km op de teller. Zal nog een voorstelling maken. Ik zag onder de motorkap links van de dynamo als je met je gezicht naar de auto staat gekeerd een af gekit zwart kleurig plastic kastje gemonteerd met boutjes ik denk zelf een lucht regelaar als ik mijn hand er op plat op leg zuigt hij valse lucht. Wie kan mij vertellen wat dit is en of ik dit makkelijk kan vernieuwen heb er verder geen last van. En waar ik het kan vinden. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.