Ga naar inhoud

Cel

Member
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Beek (Limb)

Cel's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Hoi Alexander, Bij ons is het zo'n beetje hetzelfde gegaan. Eerst motoren verkopen. Toen kijken c.q. passen Z3. Ik heb er twee geprobeerd, alle stoelinstellingen getest maar het zit voor mij niet echt comfortabel. Toch ben ik maar 1,87m lang. Het kan natuurlijk wel, maar voor de langere ritten leekt het me niet prettig. Vervolgens een Z4 geprobeerd. Dit was voor mij toch een groot verschil. Dit zit veel prettiger en royaal meer ruimte tot het dak. Dus toch voor Z4 gegaan. Tot nog toe absoluut geen spijt van. Voldoet aan alle wensen, heerlijk.
  2. Hoe meer reacties, hoe meer meningen. Dat is wel precies waar ik op hoopte. Zo krijg een beter inzicht in de mogelijkheden. Zoals eerder aangegeven is het mijn bedoeling om het rek alléén te gebruiken voor de reis. Dus tijdens de vakantie wordt hij weer gedemonteerd. Het idee van Shoveltje is een mogelijkheid, maar dit is wel een permanente oplossing. Dit terwijl ik het rek waarschijnlijk maar een keer per jaar zal gebruiken (het liefst ga ik vaker op vakantie, maar dat zit er niet in haha). Ik krijg wel het idee dat er maar een paar mensen zijn die er echt ervaring mee hebben. Ik denk dat ik het risico neem voor één dag heen en één dag terug. En dan met het getoonde rek op de foto. Als we terug zijn laat ik mijn bevindingen nog even weten (duurt nog een paar maanden).
  3. Blijft al met al dus een 'tricky' onderneming om een rek te plaatsen. Ligt er natuurlijk ook nog aan hoe vast je de klemmen aantrekt. Ik ben er nog niet uit!!
  4. Ok Guido bedankt, Het is inderdaad de bedoeling om hem alleen te plaatsen voor de heen- en terugreis. Heb jij misschien dezelfde rek gehad? Als het schade zou veroorzaken gaat het natuurlijk niet gebeuren, Het oog wil natuurlijk ook wat, maar bij de reis gaat het even om de functionaliteit van het rek. Overigens zal ook ik hem 'verkeerd om' plaatsen. Dat dan wel weer.
  5. Tja wij zijn een Ford Focus station gewend. Dan kun je zo'n beetje een half huis meenemen. Dus is het voor ons nu even een beetje passen en meten.
  6. Hey buurman McShine, Het is de bedoeling om hem alleen te plaatsen voor vakantietrips. Wat bedoel je met een lakcoating? Speciale wax of zo?
  7. Ja sorry krijg de link niet in orde, maar ik heb wel een link naar een foto van betreffend rek. Hopelijk werkt deze wel!
  8. Wij zijn van plan om een bagagerek aan te schaffen voor de Z4. Op het forum kan ik echter nergens ontdekken of het gebruik van zo'n rek nou schade veroorzaakt aan het kofferdeksel. Zijn er mensen die hier ervaring mee mee hebben? Deze hebben we in gedachten: Vast bedankt voor jullie reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.